29. října 2015

EOS balzám

Zdravím! V dnešním článku něco málo o eosu napíšu a sdělím vám také svůj názor. :)

EOS je 100% přírodní a z 95% organický balzám, který slibuje, že udrží vaše rty po celý den vlhké, měkké, hladké. Hlavní složení je bambucké máslo, jojobový olej a vitamin E. Zjemňuje a ošetřuje rty, dodává rtům hloubkovou hydrataci a výživu, posiluje a chrání rty, osvěžuje rty, dodává rtům hebkost a zdravý vzhled, vyhlazuje rty a dodává jim pružnost, navrací rtům přirozenou krásu a přitažlivost. K tomu je netestován na zvířatech.

V dnešní době je eos balzám velký hit a kdejaká blogerka ho má. Ani já nejsem vyjímkou a tento produkt jsem si pořídila. Nedávno se objevil v drogeriích DM, kde je ale stále bohužel vyprodaný a pokud se nějaký kousek objeví, jde hned na odbyt


Na první pohled zcela určitě většinu zaujal vzhled tohoto balzámu. Když jsem ho viděla poprvé, myslela jsem si, že to je nějaké podivné růžové vajíčko. Nevím, proč zrovna vajíčko. Každopádně, vzhled je náramně jednoduchý a aplikace také. Není nic jednodušího, než odšroubovat uzávěr a nanést na rty.

Vybrala jsem si příchuť jahod, která mě naprosto okouzlila! Je strašně sladká a to já naprosto miluji. Taktéž jedna z mých oblíbených barev, světle růžová, byla měřítkem při výběru. Je zcela určitě lepší než Baby lips, který mi na rtech nevydrží tak dlouho jako Eos.A hlavně alespoň hydratuje, což se o většině Baby lips bohužel říct nedá. Mají ale zase pěkné vůně.

Jeden z mínusů je bohužel cena. Myslím, že 159,- za takový malý balzám je opravdu hodně. Jeden z produktů, kde se opět platí za značku. Za tuhle cenu si ho nejspíše znovu nekoupím, vyzkoušela jsem i jiné a mnohem levnější balzámy, které mají stejný, ne-li lepší účinek.

Klady
+ Hydratuje
+ Příjemně voní
+ Na výběr větší množství chuťí a barev
+ Pěkné balení

Zápory
- Cena
-  Malé balení


Jaký je váš názor na tyto balzámy od EOS?

7 komentářů:

  1. Doma nemám ani jeden a ani mi srdce po ňom netúži ...
    Pozývam ťa na moju giveaway : http://aduliksun.blogspot.sk/2015/10/jesenna-giveaway.html :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já po něm zatoužila hlavně díky tomu, že kamarádce neskutečně pomohl. Je škoda, že je bohužel tak drahý ... ale jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela. :)

      Vymazat
  2. Dostala jsem ho k svátku, takže jsem naštěstí neutratila své peníze. :D Ale asi bych nelitovala, dá se říct, že vysušeným rtům pomáhá. :)

    Děkuji za tvůj názor! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Už mám druhý a musím říct, že jsem si ho oblíbila, jelikož se mi líbí designem a tím, že mi pomáhá, hlavně mi taky chutná :D Mám zrovna teď taky ten jahodový a když otevřu ten balzám, tak mám dojem, že si na rty nanáším jahodový pendrek, takže většinou si to ze rtů prvně slížu a pak si to nanesu znovu :D vím, že by se to nemělo, ale co :D
    Jinak přeju ti hodně blogerských úspěchů, sama totiž taky začínám a je pravda, že začátek je dost těžký, tak snad se podaří :) Jinak dess je super :)

    Můj blog: http://diaryofthephotographerslove.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím. A koukám, že nejsem jediná, kdo ho většinou slíže. :D Když ta chuť je tak sladká!

      Děkuji! :)

      Vymazat
  4. Juu, EOS.. tak na ten som si ešte stále neutvorila tak celkom názor.. Strašne dlho som bola proti nim - chápeš, nebavia ma veci, ktoré na mňa vyskakujú z každého blogu stokrát denne - takže som si ho nemala vôbec potrebu kupovať. Navyše mi pripadá byť dosť drahý a kamošky s ním nemajú bohvieakú skúsenosť.. V jednej súťaži som však pred pár týždňami vyhrala mentolový eos a začala som ho používať. Akože, nepríde mi, že by bol v niečom stokrát lepší ako ostatné balzamy na pery. Asi sú z neho všetci pobláznení kvôli marketingu, neviem.. Mne nepripadá, že by bol niečím výnimočný čo sa týka hydratácie atď..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě je hydratace docela důležitá, často mám popraskané rty a musím na nich něco mít, jinak je mi to dost nepříjemné. Další nevím, zda si pořídím, dost u mě rozhoduje cena ...

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!