8. listopadu 2015

Wishlist

Vítejte u nového článku!

Znáte to, každá z nás má své přání. U mě je to jak kdy, někdy nejsem náročná, někdy zase až moc. Většinou se snažím wishlistu držet, tento wishlist jsem vymyslela tak. že dané věci jsem napsala na seznam přání k Vánocům. A co si přeji?


  1. Batůžek s motivem koní - Koně naprosto miluji a jakmile jsem na e-shopu Wayfarer viděla tento, řekla jsem si " Ten musím mít! ". Je naprosto krásný, spojení bílé, hnědé a černé na něm vypadá dokonale.
  2. Paletka očních stínů All nudes od Essence - Hned jakmile vyšly tyto nové paletky, blogerky si je začala kupovat a vychvalovali je. Musím říct, že mě uchvátila také, hlavně nude odstíny. A jelikož žádnou pořádnou paletku nemám, rozhodla jsem se pro ni.
  3. Tangle Teezer - Vím o tomto profesionálním hřebenu již déle, ale nikdy jsem si ho nehodlala koupit. Až v poslední době jsem ho vzala pořádně do parády a přečetla mnoho recenzí. Zdá se, že by mým vlasům mohl opravdu pomoct.
  4. Dlouhý kabát - Nemám žádný kabát, a proto bych si ho konečně ráda pořídila. Byla bych ráda za nějaký delší, v černé nebo béžové barvě. Vypadají elegantně a můžete si je vzít skoro kamkoli.
  5. Rtěnka Rimmel od Kate Moss 107 - Miluji červené rtěnky! Mnoho blogerek si ji vychvaluje. Často na ni v drogerii koukám a toužím po ni. Ráda bych tmavší odstín 107. Uznejte, nevypadá nádherně?
  6. Bunda s kožíškem - Asi už 2 roky toužím po zimní bundě s kožíškem (jsem líná nosit šály, i když je mám ráda). Často se po nějakých dívám, ale většinou jsou drahé. Nejspíše si počkám na nějaké slevy.

Jaká jsou vaše přání? Co si přejete k Vánocům?

6 komentářů:

  1. K Vánocům teda ještě nevím, ale rozhodně si chci pořídit zimní kabát a to je hrozně tvrdý oříšek, protože mám hlavě takový svůj vysněný a už od minulého roku ho ne a ne sehnat.. Dneska jsem tím strávila dvě hodiny, že jsem po internetu hledala kabátky a nic.. :( Už se ho snažím najít od minulého roku, tak doufám, že se mi to co nejdříve povede, jinak si ho asi budu muset udělat na zakázku :/.. A paletky od Essence jsou supe, já nudes mám, ale nemám all about roses a ta se mi moc líbí, tak tu si ještě dokoupím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to je docela dlouhá doba ... přeji ti, ať ho seženeš! :)

      Vymazat
  2. Krásne kabátiky! Tangle Teezer je perfektný, určite odporúčam :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten...batoh...musím...mít!! :3 Batůžek je vážně parádní a hřeben už delší dobu sháním :) Ten odstín rtěnky je parádní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se taky strašně líbí! A co na hřeben říkáš? :) Ano, tato rtěnka je suprová :3

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!