6. ledna 2016

Mít psa je fajn!

Ahoj a vítej u nového článku!

Kdo nemá rád zvířata? Ať už koně, psy, papoušky, křečky nebo divoká, na každém zvířeti je něco úžasného. U nás doma máme opravdu hodně zvířat, od králíků po psa a kočku. Dnes bych chtěla něco málo prozradit o psech, proč je vlastně fajn takového pejska mít.

Naše chlupaté stvoření, border kolie jménem Ben

Bezplatné topení - Víte, kolik se v dnešní době platí za topení? Jaké nehorázně velké sumy to jsou? Proto si pořiďte psa jakékoli velikosti! I ten nejmenší poslouží aspoň vašim nohám. Hezky se někam posaďte a uvidíte, jak najednou rychlého psa máte. Hned bude u vás a pokud je v domě zima, hned vám bude hezky teplo.

Žádné fitness centrum - Jestli máte divoké a naprosto hyperaktivní stvoření jako my, máte zaručeno, že rychle a efektivně zhubnete. Protože držet se svým psem krok je někdy nadpřirozený výkon. A když vám někam uteče a vy poběžíte za ním, víte, kolik kalorií spálíte? A pokud se to tak děje často, tím lépe (samozřejmě ne v dešti, sněhu či při jiném hnusném počasí). Stále si můžete se svým psem udržovat dokonalou kondičku.

Zábava zaručena - Pokud máte doma psa a přijde návštěva a vy zrovna nevíte, jak ji zabavit, váš pes se o to postará sám. Otázky se budou týkat jen a jen jeho a my alespoň budete mít o čem mluvit. A když to bude někdo, koho nemáte rádi, aspoň se usmějete při myšlence, že na jeho dokonalém značkovém oblečení bude plno chlupů (protože chlupy se dostanou všude, i tam, kde by jste je rozhodně nečekali).

Zásobárna lásky - Takový pejsek může nahradit dočasně přítele, protože vás bude mít rádo za všech okolnostech, i když jste mu předtím vynadali, že vám neměl sníst tu čokoládu (máte si ji schovávat). Samozřejmě, neprovádějte se svým psem vše, co by jste dělali s přítelem. Pak by asi lidi na vás koukali velmi, velmi divně. Každopádně, pes je tvor, co vás bude milovat navždy.

Máte doma psa či jiné zvíře? Máte nějaké zajímavé historky s nimi? Podělte se o ně!

6 komentářů:

  1. Já mám doma teďka čerstvé štěňátko a je to úžasné! Nikdy bych nevěřila kolik lásky v člověku takové malé stvoření vzbudí :-) Také jsem si založila "psí" blog, kam o naší holčičce budu psát. Kdyby tě zajímal adresa je www.zivotspejskem.blogger.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tobě Ben dokáže nahradit dočasně mě? :O :'(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě ne. Myslela jsem to z pohledu single lidí. :)

      Vymazat
  3. Nenadarmo se říká, že pes je nejlepší přítel člověka. Já teda byla vždycky "kočičí", ale pak jsem se sestěhovala s přítelem, kterej je na kočky alergickej, a tak jsme si spolu pořídili pejska. A neměnila bych! :) Je to ďáblík, ale miláček.
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!