4. února 2016

10 věcí, které mě štvou

Vítej u nového článku!

Znáš to. Každý člověk nemá rád určité věci, které ho štvou. Ani já nejsem jiná. Mám plno věcí, které mě dokážou rozpálit a naštvat. Rozdělila jsem to na blogové a věci v životě. Jaké to tedy jsou?

blog.credit.com

 

Blog

  • Hateři - jo, staré dobré známe firmy. Zvlášť když kritizují něco, co ani neděláte nebo věci, na které má každý jiný názor. Vadí mi, jak někdo nemá na práci nic jiného, než poškozovat druhé. 
  • Arogantní admini - Někdy mi stylem psaním článků někdo nesedne. A vadí mi, že když mu někdo naůpíše komentář, kde s ním nesouhlasí a napíše to slušně, admin ho div nesežere za to, že si nikdo s ním nedovoluje nesouhlasit.
  • Výpadky - Nejsou tak časté, ale někdy mi vypadne blogger a nejde stránka načíst. A když mám rozepsaný článek, tak to kord naštve, když se neuloží a musím ho psát znova.
  • Otravové - Vím, že si máme pomáhat. Ale někteří lidé to vidí úplně jinak. Ptají se vás na jednu věc milionkrát a ještě jednou pro jistotu. Ráda pomáhám, ale čeho je moc ...
  • Šablona - Štve mě, když nejméně dvacet blogů mají stejnou šablonu. Kdo se v tom má pak vyznat? Jak mám poznat, na jakém jsem zrovna blogu?

 

Reálný život

  • Dnešní mládež - Nesnáším, jak každý musí mít IPhone jen proto, že je to cool mít. Jak některé věci má polovina města. To, jak se chovají. Nevím, čím to je, že dnešní mládež je tak zkažená.
  • Autobusy - Ach ta MHD ... nejenže jezdí pozdě, někdy nepřijedou vůbec. Když píšeme test a nedostanu se kvůli tomu do školy, tolik mi to nevadí. Horší je, když končíme ve škole pozdě, jsem unavená a chci už domů. A autobus nejede.
  • Řidiči - Od té doby, co jezdím, chápu, proč rodiče tolik při řízení nadávají. Co si někdy ostatní troufnou zkusit s tím autem, nad tím mi zůstává rozum stát. A když se jim něco nelíbí, hned chtějí, aby jste ohluchli díky jejich troubení.
  • Ranní vstávání - Na to si budu stěžovat pořád. Jsem člověk, co rád spí, spánek mám ráda. a vstávání ve čtyři ráno nesnáším! Kord když se na praxi dřeme a nic za to nedostaneme.
  • Učení - Nerada se učím. To už bych snad radši pracovala a měla děti. Je u mě těžké se donutit k učení. Pak i ta moucha na stropě je zajímavější.

Jaké věci dokážou naštvat vás? Máme nějaké společné?

11 komentářů:

  1. U blogu: výpadek se mi ještě nestal :D Otravové, no pracuju na místě kde se ptá stovka lidí denně na to samé, tak jsem trpělivost sama :D Se šablonou nesouhlasím, většinou vím kam jdu :D
    Reál: Mládež není zkažená, na svou dobu je zkažená totiž každá, můj děda čůral do svěcené vody v kostele a babička lezla přes brány v podpatkách a pila v dvojdeckách rum a rodiče šíleli. Dneska se šílí z technologií a z toho, že neděláme právě to co oni kdysi... Vidím to na sobě, je mi přes 30, přetáčela jsem kazetu na tužce, mobily přišly když mi bylo 15, tou dobou jsem taky dostala PC, obří krávu na kterou jsem si šetřila z brigád jak vzteklá a málem se sedřela aby za pár let měl nulovou hodnotu a šel do kopru :D Dneska to děti mají, nu což, ale zkrátka i z důvodu, že to prostě je.
    Ranní vstávání je můj největší nepřítel číslo jedna :D Pokud chceš mrkni na mé věci co mě dělají šťastnou a nešťastnou - některé mě i štvou :D http://zdravakrasna.blogspot.cz/2015/02/amelie-veci-co-me-delaji-stastnou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky dobrý. :D Vstávání je nepřítel každého! :O :D Juknu se. :)

      Vymazat
    2. Anet, moc hezky napsaný komentář :)

      Vymazat
  2. Super článek, plně souhlasím snad s každým bodem...ale nejvíc mě zabíjí to pitomé vstávání :D

    OdpovědětVymazat
  3. Shodneme se ve všem! To vstávání ve čtyři ti nezávidím, stačí mi to jednou za x měsíc a doháním to ještě týden potom :D

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  4. Mě nejvíce štvou ti hateři, jinak se vším souhlasím. :D Naštěstí ale máme poměrně spolehlivé autobusy. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. My z našeho města taky, někdy jezdí i o minutu dřív, ale z města, kam chodím do školy, jezdí jak chtějí. :D

      Vymazat
  5. Však my si jednou ještě na pohodu u učení s nostalgií vzpomeneme :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!