19. února 2016

Přání do roku 2016

Vítej u nového článku!

Každý jistě má nějaká ty přání, předsevzetí, říkejte si tomu jak chcete. Někdo je má skromnější, někdo míří vysoko. To je ale každého věc. Ráda bych se s vámi podělila o má přání. Jsem zvědavá, kolik se mi jich splní, až se za rok na tento článek podívám ...

picjumbo.com

Udělat maturitu
Asi nejdůležitější bod, který prostě MUSÍM udělat! Nedovedu si představit, že bych maturitu neudělala. Ale vím, že u mě to možné je, protože jsem nervní člověk a nervy budu mít ááááž takhle daleko. V psychologii a češtině se tolik nebojím, u mě je spíše noční můra angličtina a ošetřovatelství.

Fotografovat
Jeden z mých předních zájmů. Chci se v něm zdokonalit a pokud udělám maturitu, budu mít plno času fotit. Více se chci zaměřit na lidi a na zvířata. To mě baví nejvíce.

Vydělat si pěkný balík peněz
A konečně se naučit je udržet. Jsem člověk, co šetří tímto způsobem: dám si za cíl věc, co chci, našetřím a koupím. A nemám najednou nic. A takhle je to dokola. Chtěla bych chodit déle na brigádu a pořádně si něco vydělat.

Pořádně se naučit jezdit na koni
Koně miluji odmalička a vystřídala jsem už spoustu stájí. Jenže naučila jsem se jen chabé základy a jak jsem se dozvěděla, dokonce i nějaké špatné. Nyní jezdím v jedné úžasné, kde mají úžasní kolektiv a úžasné koně a mám konečně pocit, že se něco naučím. Koně zvládám, ale rozhodně se mám stále co učit. Do konce roku už bych chtěla umět jezdit lépe než teď.

Mít úspěšný blog
Konečně jsme u blogu. Ráda bych do konce roku měla tak 20 000 zobrazení. Vím, že bych to dokázat mohla, ale to záleží na tom, jak budu mít čas psát a jak budou kvalitní články. Kdo ví, zda mi to vyjde. :)

Jaká máte přání vy?

16 komentářů:

  1. pěkné přání, tak snad se ti to splní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkná přání, věřím, že si je všechny splníš!:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Maturita taky taky, akorát tý psychologie se děsím neuvěřitelně. Plus ještě práva :) Ale určitě to obě zvládnem!

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naopak se psychologie nebojím zas až tak moc. :D Pokusíme se o to! :D

      Vymazat
  4. Při maturitě, ale i všem ostatním, ti samozřejmě přeju hodně štěstí. Mě naštěstí čeká až za pár let - i když ono už to vlastně zas tak daleko není. Co se týče mého hospodaření s penězi, jsme na tom taky úplně stejně a i u blogových záležitostí :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  5. Maturitu věřím, že uděláš. Moc ti držím palce! Ohledně šetření, jsem naprosto stejná. Nedokážu si představit svůj "finanční život", až se plně postavím na vlastní nohy, což bude ale až za několik let. :D A s tím blogem, dle mého názoru už úspěšný blog máš. Píšeš kvalitní články, máš za sebou zástup věrných čtenářů, dokonce spolupracuješ i s pár firmami. Ale je super, že si neustále kladeš vyšší a vyšší cíle a chceš se zlepšovat. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! Nemyslím si, že je tak úspěšný, ale děkuji. :)

      Vymazat
  6. Máme docela podobné cíle, hlavně udržet si ty peníze a koupit si opravdu to, na co jsem si je šetřila. :D

    OdpovědětVymazat
  7. Lásko budu každopádně držet palce se vším :) A pokud budu moci, tak pomůžu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost, že nejsem jediná, kdo šetří ve stylu ,,vyberu - šetřím - koupím - nemám nic". :D Jinak doufám, že se ti všechna přání splní. :)
    Už jsem se mimochodem definitivně rozhodla a začínám opět blogovat - no jo, chybělo mi to. :D Zatím si musím zvyknout, vzhled blogu je fááákt mizerný - budu muset někoho poprosit, protože moje grafické schopnosti jsou fakt příšerný-, ale doufám, že se blog trochu rozjede. :D Najdeš mě tady → dream-little-dream.blogspot.cz :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to taky potěšilo, že nejsem jediná. :D Budu k tobě chodit. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!