3. května 2016

Co nesnáším na youtuberech

Vítejte u nového článku!

Každý určitě má pár věcí, které nemá zrovna v lásce. Stejné je to i u Youtube, které se těší stále větší oblibě a hlavně ho má ve větším množství raději mladší, než starší generace. Co tedy nesnáším na youtuberech?


Mraky fanoušků
Nemám proti nim nic, ale prosím ... youtubeři jsou jen lidi, ne bohové! Tak se také tak chovejme. Lidi se často chovají k youtuberům jako k hvězdám a jsou pro ně schopní udělat naprosto vše. A běda nám, pokud si dovolíme proti jejich hvězdám říct něco špatného!

Kritika
Je známo, že kritika je dobrá věc, pokud je podána slušně a daný člověk si z toho něco vezme. Vždyť z toho se člověk učí a neustále zlepšuje. Ale jakmile si dovolíte něco zkritizovat youtuberům, často se na vás jen sesypou a když ne oni, tak jejich fanoušci.

Reklama
Někdy mi přijde, že každé druhé slovo je reklama. Pokud sledujete Teri Blitzen, u ní často lidi na reklamy narážejí a jdu slyšet snad v každém jejím slově. Reklamy mi nevadí, pokud jsou označené, ale když je youtuber zapírá a dělá, jak si vše kupoval sám, pak tomu danému člověku přestávám věřit.

Vyjadřování
Někdy mi přijde, že youtuber neumí snad říct souvisle jednu větu (proto raději píšu, je na to klid a můžu cokoli kdykoli změnit). Když mu to nejde, je lepší trénovat než střih každou druhou sekundu. To mě dokáže vytočit neskutečně!

Co nesnášíte na youtuberech vy?

35 komentářů:

  1. Mám na to podobný názor. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já sama se snažím natáčet a úplně s tebou souhlasím :) sice to mluvení mi nejde, ale myslím si, že je to o cviku a časem to přijde ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě osobně nejvíc vadí "youtubeři", kteří akorát zaplavují internet a nic nového nenatáčí. V tom lepším případě jsou to asky, tagy, atd. V tom horším se ptají v youtubových skupinách, co mají natáčet a kdo jim udělá intro Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  4. Mě vadí taky ty reklamy, je pro mě v pořádku když řeknou, že věci dostali v spolupráci ale vadí mi když je označují za sebou koupené. Nebo mi vadí, když všichni natáčí úplně to samé jako například před nějakou dobou hrozně frčel Snapchat s fanoušky. Když to natočí deset youtuberulů, tak se kouknu max na jedno a ani to pomalu nedokoukam.
    www.irresistiblesteffani.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. To s tými fanušikmi,uuuplne..
    nechapem to,jednoducho idu sa za nimi zblázniť.
    Ako ano je normálne,že ho maju radi,že je ich vzor,ale niekedy mi to pride už až chore :)
    adrianestyle

    OdpovědětVymazat
  6. mn es fest ráta to: "jáááj, tu mám náhodou účtenku.." :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek.. bohužel si myslím, že je tak youtube vystřelil tak odpadne. I když lidi často říkají že blogy se nečtou, tak myslím že je to naopak a blogy se stále čtou a nepřestanou se číst.

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok! Tí fanúšici nie sú ani tak zlý, zlé je na tom to, že tí fanúšici sú vo vekovej skupine prevažne do 13 rokov a ak mladší, tak to napodobjú, tiež to dajú na youtube a myslia si,ž e budú mať rovnaký úspech ako ten od koho to skopírovali...
    Na youtuberoch mi ešte vadí to, že sa niektorý vzájomne provokujú a zbytočnú drámu robia :D
    Vii, http://with-love-vii.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono záleží na člověku, ale je pravda, že víc než polovina jsou prostě a jednoduše stejní ... :/

      Vymazat
  9. Já třeba moc nechápu, jak dneska skoro každý "slavnější" youtuber má svou značku oblečení nebo čehokoli jiného :)
    Veronicas.life8

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hmm no tomuto celkom rozumiem, vďaka vlogovaniu je ich meno známejšie, možno chceli mať vždy svoju kolekciu ale je predsa len ťažšie preraziť s neznámym menom ako už s nejakou základňou fanúšikov :)
      Drew's Beauty

      Vymazat
    2. To také nechápu. Pochopím, když už mí opravdu velkou základku fanoušků, ale jinak ... ?

      Vymazat
  10. Taky mi vadí, když youtuber za podpis požaduje peníze. Jinak souhlasím s tvými názory. Jinak máš krásný blog a ráda ho navštěvuji. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem tedy ještě nezažila, že by chtěl někdo za podpis peníze ... ale ty děti jsou schopný za něj dát cokoli. :/

      Vymazat
  11. Takhle, reklamy byly a budou všude. Jejich zapírání mi ale taky vadí. Když budu vědět, že tu věc dostal, pořád mu budu věřit víc, než když to zapře. Ztrácí pak věrohodnost. Na spolupracích přece není nic špatného, zbytečně se lhyním propadnou! :)

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat
  12. Ja osobne nemá rada česlovenských youtuberov, pretože mi pripadajú hrozne nafúkaní a povrchní, tvária sa, že sú niečo viac a pritom ešte nič nedosiahli. Osobne preferujem youtuberov zo zahraničnej scény a svojich vlastných skúseností, keď soom ich stretla sú viac milí a cenia si svojich fanšíkov a majú k nim iný prístup. Na SR/ČR scéne si navzájom podkopujú nohy a majú medzi sebou konflikty, kdežte u zahrnaničných navzájom spolupracujú a sú dobrí kamaráti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tímto je česko proslulé v youtube komunitě ... :(

      Vymazat
  13. Ja je moc nesleduji. Jsou asi jen dve vyjimky. Jinak to neni nic pro me. Radeji mam psane slovo a ja sama bych nikdy pred kameru nevlezla...

    OdpovědětVymazat
  14. Hmm, s některými názory souhlasím a s některými ne. Ono taky záleží na tom, o jakém Youtuberovi je řeč :D Nicméně ti méně kvalitní to tak mají no :/

    http://fromdigi.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Ne že bych vyloženě nesnášel YouTubery, to ne, ale mimo těchto argumentů mi strašně na nich vadí ta jejich arogance. To, že jsou něco lepšího než ostatní lidé. Jejich publikum by se klidně strhalo, aby své oblíbené YouTubery viděli osobně. Sakra, proč? Vždyť jen točí názorová videa, trapné challenge a téměř všechny nápady, co točí čeští youtubeři jsou především ze zahraničí. Nechápu to... Poslední dobou také přemýšlím, že bych zkusil být YouTuberem, ale když vidím tyto důvody, mám dvě možnosti: buďto nezkoušet a nadále blogovat nebo to zkusit a vyvarovat se toho. To je ale irelevantní detail. Zkrátka někteří youtubeři, pokud mají štěstí, vylezou na vrchol slávy příliš brzo a pak jim tam arogance vleze až příliš do hlavy. Další věcí, která se mi na youtuberech moc nezamlouvá je, že když jim někdo pomůže (třeba prorazit nebo s nějakou záležitostí), tak se ani neopováží daného člověka někde zmínit. Platí to samozřejmě jen na některé youtubery, ale i tací se najdou...

    OdpovědětVymazat
  16. Niekedy sa skutočne divím, kde niektorí youtuberi nabrali toľko odberateľov, keď sa nedokážu ani poriadne vyjadriť a to, čo hovoria, kopukrát nedáva vôbec žiaden zmysel. Osobne mám rada menej známych youtuberov, ktorým sláva ešte nestúpla do hlavy. Tie naše samozvané celebrity, to je jeden arogantný koment za druhým. Človek už aby sa bál čokoľvek povedať, lebo okamžite je v tom lepšom prípade vymazaný, v tom horšom prípade zosmiešnený samotným youtuberom. Nechápem kde sa to v nich berie.

    OdpovědětVymazat
  17. Já na youtubery raději už nekoukám :D Našla jsem si pár oblíbenců mých přátel a nestačila se divit, co to má být :D Ať už způsob vyjadřování nebo v podstatě kecání o ničem (nechápu, proč je vlog na 15 minut a z toho je 10 minut kecání o ničem a zbytek je teprve k věci). Raději zůstávám u sledování blogerek, ale proti gustu... :D :D

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!