6. května 2016

Parfémy od Esentis

Vítejte u nového článku!

Parfémy tu nikdy nebyly, že ano? Na firmu Esentis jsem narazila u mé oblíbené blogerky a velmi mě tyto "mini" parfémy od známých značek zaujaly.  Jsem ta, co za ně nerada utrácí a takovéto zmenšené balení je opravdu pro mě více výhodné. Jaké čtyři vůně jsem si vybrala a jak jsem s nimi spokojená?

Malé a přesto pěkné balení je výborné k tomu, aby se vešlo do kabelky

Každý ze čtyři parfémů má svou osobitou barvu a vůňi

Čtyři originální vůně

Velmi smyslná a svůdná vůně, velmi ženská a delikátní. Zdůrazňuje přednosti každé dámy bez ohledu na situaci. Vhodný pro každou příležitost, na den i na noc. 

Bála jsem se, aby vůně nebyla až moc těžká, ale je opravdu krásná. Můžete v ní cítit mandarinku, bergamotu, vodní lilii, magnólii, jasmín, růži ,vetivérii a vanilku. Nejvíce z ní tedy cítím Lilii a Mandrarinku. Oboje vůně mám ráda a proto mi tato vůn opravdu krásně voní. 

Gucci - Envy Me (vpravo nahoře)

Tato vůně je příjemná, lehká, velmi vhodná pro dobu školy, nebo zaměstnání. Vhodnější pro mladé dívky , což napovídá i sám sladký flakónek, který padne do vkusu náctiletým.

Naprosto svěží vůně. Když jsem k ní poprvé čichla, úplně mě probudila! Ovšem po chvilce mi přestávala vonět jako na začátku. Jak mě tato vůně moc neoslovila, moje maminka se do ní naopak zamilovala a voní jí stále, proto je tato vůně už v jejím majetku.Složky jsou pivoňka, jasmín., čínská švestka, granát, ananas, pepř, pižmo, čaj, teak, santalové dřevo. Nejvíce tedy cítím granát a pivoňku.

Bruno Banani - Magic Women (vlevo dole)

Andělsky nevinná, nebo ďábelsky provokativní: vůně MagicWoman svádí muže vždy, všude a tak, jak si přeješ ! Provokativní, lákavá sexy magická vůně pro koketní, sebevědomé ženy.

Má nejoblibenější vůně se dělí spolu s první Allure tato Magic Women. Sladká a zároveň svěží vůně moc k sobě nejde, ale v tomto parfému se tedy moc povedla. Už dlouho mě žádný parfém tak nezaujal. Voní opravdu nádherně! Složky jsou meloun, Mučenka, fialka, červený rybíz, aroma šampaňského, konvalinka, pižmo, jahoda, santalové dřevo. Od každého tam cítím něco.

Celvin Klain - Eternity Now (vpravo dole)

Skrývá v sobě přirozenou krásu, půvab a eleganci. Jasné, přirozeně jemné  akordy zcela jistě padnou do vkusu moderním ženám , které oceňují stylové vůně. Aranžmá dokonale zapadá do atmosféry podzimního počasí , uvádí do magické atmosféřy pozdního léta.

Rozhodně má nejmilejší a nejhezčí balení. Byla jsem na Eternity Now nejvíce zvědavá, protože na tuto vůni jsem slyšela buď naopak chválu nebo totální kritiku. Tu vůňi nedokážu ani plně popsat. Je taková tajemná. Oslnivá a silná. Jako kdyby jste vyráželi do boje. Ano, to je to pravé. Připadá mi, že nesebevědomým  dívkám to sebevědomí přidá.

Každé balení stojí 90 ,- a je velké 22 ml. Bohatě mi to stačí, parfémy velké používám doma a díky malému balení mohu kdykoli parfém vzít sebou kamkoli. Bohužel nevydrží celý den na těle, na oblečení ano.

Dodání obchodem je naprosto rychlé, milé a nemusíte se bát, že by se parfémy poškodili.

Děkuji firmě Esentis za poskytnutí recenzních parfémů!

Znáte firmu Esentis? Kupujete si parfémy? Jaké jsou vaše oblíbené vůně?

2 komentáře:

  1. Já si parfémy nekupuji, ale občas nějaký dostávám. Mám ráda vůně od Adidasu. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!