27. července 2016

Koňská síla pro lidi!


Vítejte u nového článku!

Možná si říkáte, co to je sakra za článek? Netušíte, o co se jedná? Musím říct, že toto byla pro mě zatím nejvíce zajímavá spolupráce, kterou jsem měla. A jsem z ní opravdu nadšená! Takto by to mělo vypadat. Ale nebudu tu nadšeně psát o mém nadšení, jdeme rovnou na článek!


Pravidelní čtenáři jistě ví, že u koní trávím velké množství času. Proto mě tento koňský šampon nesmírně zaujal. Už jsem o něm viděla mnoho na Facebooku a také na mém oblíbeném blogu a rozhodla se, že bych ho mohla vyzkoušet. Pod tímto textem máte krátké video, které vám vše rychle a stručně vysvětlí.

 Jak vidíte, sortiment je celkem rozsáhlý, zde ukázka dalších výrobků
 
Vzorky šamponu a kondicioneru  na barevné vlasy

 Mane N´Tail Shampoo - Original Koňský šampón

Cena: 195,-
Množství: 355 ml

 Originální šampón vycházející z receptur koňské kosmetiky upravené pro lidské využití zajistí plnější, silnější, delší a zdravější vlasy. Exkluzivní mikroproteinová obohacující formule zajišťuje jemnou péči Vašim vlasům se zachováním potřebných olejů.

Byla jsem opravdu zvědavá, zda mi bude tento šampon vyhovovat. Mám mastné vlasy a často se mi objeví lupy (bohužel žádný šampon mi je nezničil, ale spíš jen vždy nachvilku potlačil). A hned po prvním použití jsem byla hodně překvapená.

Šampon zaujme svým typickým vzhledem řady Mane N´Tail. Jak uvidíte, tento vzhled mají všechny produkty z této řady. Jeho vůni moc necítíte, není tak silná jako šampony z drogerie, za což jsem ráda.

Obvykle si vlasy myju po 2-3 dnech, protože se mastí a skoro žádný šampon mi nevydržel déle tak, aby zůstali bez mastnoty. Toto mě ale překvapilo. Hned po prvním použití vlasy vydrželi celých 5 dní bez toho, aniž by se začali mastit. To se mi snad u žádného šamponu nestalo. A navíc, byli krásně nadýchané! Množství navíc stačí opravdu málo, takže vydrží dlouho. Nyní se přesuneme dále!



 Mane N´Tail Shampoo - Original Koňský kondicioner

Cena: 195,-
Množství: 355 ml

Originální kondicionér vycházející z receptur koňské kosmetiky upravené pro lidské využití zajistí plnější, silnější, delší a zdravější vlasy bez roztřepených konečků.  Exkluzivní mikroproteinová obohacující formule zajišťuje jemnou péči Vašim vlasům se zachováním přírodních olejů, které přináší zásadní zvlhčení suchým nebo poškozeným vlasům. Kondicionér lze aplikovat s ponecháním ve vlasech nebo tradičním způsobem vypláchnutí vlasů po použití šampónu. Radost ze zářivých vlasů po každém použití Original Mane ‘n Tail kondicionéru. Kondicionér je bezpečný a šetrný pro všechny typy vlasů.

U kondicionerů nejsem tak náročná jako u šamponů. Jak vidíte, opět má stejný vzhled jako ostatní produkty. Liší se jen tím, že je to kondicioner. 

Zde u něj je naopak vůně jemná a naprosto krásná, svěží. Vždy se těším, až ho nanesu na vlasy. A hlavně výsledek mě ohromil. Vlasy se po něm krásně rozčesaly a dlouho měli svěží nádech. A navíc voněli skoro 4 dny v kuse. Obvykle mi vůně po jednom dni vyprchá.

Použití obou produktů je jednoduché. Stačí stlačit na jedné straně, nahnout a zmáčknout potřebné množství. Nic víc, nic míň. S tímto kondicionérem jsem opravdu spokojená.
 


 Mane N´Tail Shampoo - Original Krém na ruce

Cena: 195,-
Množství: 177 ml

Originální zvláčňující krém na ruce, který charakterizuje exkluzivní kombinace intenzivních bílkovinných obohacujících složek pro zajištění přirozeného pocitu při hydrataci suché a popraskané pokožky. Tento krém byl původně vyvinutý pro koně a s jeho pomocí se dokázaly přímo zázraky při hydrataci suchých popraskaných kopyt a kůže v jejich okolí.  Při aplikaci tohoto krému rukama se zjistilo, jaké má blahodárné účinky i na lidskou kůži a nehty. Lze aplikovat na ruce i nohy pro zajištění optimální hydratace kůže. Posiluje nehty a chrání je před poškozením, proniká hluboce i v mozolnatých oblastech kůže, obnovuje životně důležité živiny. 

Jak vidíte, krém na ruce má stejný vzhled jako šampon a kondicioner. Jsem ráda, že balení je relativně velké (na mé rozměry). Alespoň déle vydrží. Balení je jednoduché a každý, kdo se na něj podívá, pozná, že je ze stejné řady jako předchozí dva výrobky.

Musím říct, že lepší krém na ruce jsem snad ještě neměla. Spousta krémů slibuje, jak ruce zjemní, ale často se tak nestane. U tohoto krému vám stačí malé množství a ruce máte krásně promaštěné. Nemusíte se bát, že ruku budete mít mastnou, do minuty se mi vždy vstřebal.  A hlavně, nádherně voní! 

Často jsem si mazala ruce jen proto, aby mi voněli. A hlavně opravdu pomáhá. Cítím, že po jeho používání mám ruce hebší a nejsou už tolik mozolnaté jako dřív. Konečně nějaké krém, který pomáhá a nemusím se do jeho používání nutit.




S těmito výrobky jsem naprosto spokojená, jak jste si jistě přečetli. Na 99% u nich zůstanu a hned jak dojdou, kupuji si nové (a větší) balení a doporučím ho kamarádkám ve stáji, jedna je dokonce už využívá. Nejspíš jsem právě zjistila, že potřebuji silnější produkty než ty, co jsou normálně k mání. Snažila jsem se, ale žádné nedostatky jsem zatím neobjevila, což mě příjemně překvapilo.

A zajímá vás také jak tyto výrobky fungují u koní? Měla jsem bohužel možnost je vyzkoušet jen jednou, protože nebylo vhodné počasí na koupání, ale z toho, co jsem vyzkoušela, musím říct, že působí opravdu skvěle. Hříva i ocas jsou opravdu nádherné po použití.

E-shop má navíc obrovskou výhodu. Můžete si koupit jakékoli množství, které si myslíte, že využijete. Pokud vám stačí málo, šáhnete po menším, pokud víte, že máte velkou spotřebu, šáhnete po větším balení. Krom toho můžete využít i akcí a výhodných balíčků. Komunikace je rychlá a hodně milá. Jeden den jsme vše domluvili a druhý den jsem měla balíček doma. Rozhodně se alespoň na e-shop podívejte, protože mám pocit, že toto se rozhodně vyplatí! :) 

Děkuji moc za možnost vyzkoušení těchto výrobků!

Šampony, kondicionery a mnohem více můžete najít ZDE.

Znáte tento koňský šampon? Zaujal vás? Nebo jste ho už zkoušeli? Jaký je váš názor?

6 komentářů:

  1. Tohle je pro mě velká novinka. Reklama je fajn, ještě jak do toho řehtá ten kůň :-)
    Článek si dám do záložek protože tohle mě hodně zajímá, navíc tvoje recenze mě dokonale svádí něco zkusit, ani cena není vysoká. Hlavně bych zkusila šampon s kondicionerem, bez krému na ruce se obejdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě hlavně zaujalo to, že mají několik variant množství, takže každý si můžeš objednat koik spotřebuje. Já si budu objednávat poté asi to největší. :D A děkuji! :)

      Vymazat
  2. Tak o tomto jsem upřímně nikdy neslyšela.
    Já používám produkty z drogerie.. mám ráda šampony Fructis od Garnieru a kondicionéry od Nivey. Krémy na ruce moc nepoužívám.
    Super recenze! :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já normálně taky, ale nemají takovo účinnost jako tyto produkty. :)

      Vymazat
  3. Tak o tomto čtu poprvé. :D Ale velice mně zaujal hlavně ten šampon. :) Věřím koňům. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad první šampon, po kterém se mi nemastí druhý den vlasy. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!