6. července 2016

Pleťový krém s aloe vera a hedvábím

Vítejte u dalšího recenzního článku!

Pleťové krémy často používám, protože mám suchou pleť a stále hledám krém, který by mi vyhovoval a trochu mou mastnotu na obličeji zmírnil. Proto jsem se rozhodla vyzkoušet tento, z obchodu Krásná každý den. Hlavní složení je aloe vera a hedvábí. Jak obstál?

 Pleťový krém s aloe vera a hedvábím

 Obsah: 50 ml
Cena: 429 ,-


Výrobek můžete koupit zde!

Zvláčňující pleťový krém, jehož základem je aloe vera, má nadýchanou krémovou konzistenci. Účinky aloe vera v krému působí mírně anesteticky. Jeho bohaté složení pokožku prokrví až do jejích nejhlubších vrstev. Krém je vhodný i při problematičtější až aknózní pleti. Kombinace aloe vera s makadamových olejem chrání před bakteriálními poškozeními kůže.

Pleťové krémy. Takový krém nikdy neomrzí, hlavně se ale hodí vždycky. Často se mi stane, že jsem u přítele, pak doma a polovinu věcí si zapomenu, proto se hodí mít víc jak jeden, tedy alespoň u mě.

Dulcia styl balení jistě poznáváte. Nenáročný, nepraští vás do očí, univerzální. A hlavně, praktický na cesty a vejde se všude! Nemám moc ráda pleťové krémy, které jsou velké a mají nepraktické balení. U tohoto to ale nehrozí. Krém má světlejší bílou barvu a je příjemný. Stačí malé množství na to, aby jste jím natřeli celý obličej. Používám ho ráno a večer. Balení je šroubovací, tudíž nehrozí, že se někde samovolně otevře.

Jak víte, mám aknózní pleť. Zatím jsem nenašla nic, co by mi ji zcela vyléčilo, zatím se mi povedlo ho jen mírnit. A musím uznat, že tento krém pomohl. Nejspíš ta aloe vera hezky zabrala. jak tak koukám, nezabírá jen na popáleniny (samozřejmě čerstvá).

Celkově po nanesení jsem cítila příjemný pocit na pleťi. Jsem ráda, že se rychle vstřebal, protože nesnáším krémy, co se nevstřebají a cítím je neustále obličeji.

Jediná nevýhoda pro mě je, že mi vůbec nevoní. Naštěstí vůně není tak silná a rychle odezní. Pokud máte horší pleť, nemusíte se bát, že vám ublíží. Třeba vám naopak pomůže mírnit akné jako mě. :)





Používáte pleťové krémy?

12 komentářů:

  1. Vyzerá celkom dobre :) Čítala som u jednej blogerky, že jej spôsobil vyrážky :/
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Nejspíše v něm bylo něco, co dané blogerce vadilo na pleť nebo na to byla alergická. Každopádně něco, co vyhovuje mě, nemusí všem bohužel, je tam určité riziko. :/

      Vymazat
  2. Krém mě zaujal, ale ta cena... :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel, je to přírodní kosmetika, proto je dražší. :/

      Vymazat
  3. Tenhle článek si dávám do záložek abych na krém nezapomněla. Jak píšeš že ti pomohl s bojem proti aknozní pleti, tak to bych potřebovala i já. Zatím mi ho trochu zredukovalo uhlové mýdlo kterým si čistím pleť ale stále to není ono.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli mohu poradit, tak já v boji proti akné používám spolu s krémy i obyčejnou francovku. Po umytí si jím potřu celý obličej a poté dám krém nebo to nechám být. Nezdá se to, ale dost to pomáhá, alespoň mě určitě. :)

      Vymazat
    2. Alpou si občas taky potřu obličej a je pravda že mi pupínky vysuší a lépe se potom hojí.

      Vymazat
    3. Já to dělám takto zhruba rok a zlepšení jde vidět. :)

      Vymazat
  4. Hodil by se mi, aloe vera mám moc ráda a akné taky mám. Ale ta cena mě jaksi odrazuje. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá kvalitně a věřím, že je super :) Ale nemám žádné problémy s pletí a tak používám na hydrataci milovanou niveu :)
    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!