24. srpna 2016

Co zmírní vaše akné?

Vítejte u nové recenze!

Musím říct, že toto zkoušení mě opravdu bavilo. A hlavně jsem každým dnem čekala nedočkavě na výsledky. Často se zmiňuji o svých problémech s akné. Díky Krásná každý den jsem měla možnost vyzkoušet dezinfekční bylinnou tinkturu. A jak obstála?

 Dezinfekční bylinná tinktura

Obsah: 10 ml
Cena: 253 ,-


Směs alkoholu, léčivých bylin a esenciálních olejů, které desinfikují a urychlují hojící proces. Tento výrobek prokázal výborné účinky na akné, ale používá se i na malé vřídky a drobná poranění. Bylinná tinktura kůži vysuší, vyčistí a desinfikuje postižené místo. Bylinné extrakty vrby a rmene smradlavého mají antibakteriální účinky.

Na tuto bylinnou tinkturu jsem byla opravdu zvědavá! Když jsem ji vybalila z opět nádherně zabaleného balíčku, byla jsem překvapena její velikostí. Malá, hezká a roztomilá lahvička. Vzhledově vypadá opravdu dokonale. Krásná skleněná lahvička s jednoduchým designem zaujme každého. Je malá, takže ji můžete brát všude sebou.

Jak vidíte na fotkách, dávkování je podobné jako u kuličkových deodorantů. Stačí malé ťuknutí na postižené místo. A bohatě to stačí. Musím vám říct, že nejvíc mě oslnila vůně. Je úžasná! Sice skoro nikomu nevoněla, ale mě připomínala mastičku, kterou jsem si jako mladší dávala na opary.

Jak vidíte, zhruba po měsíci jsem lahvičku spotřebovala zhruba do půlky (od půlky měsíce ji začal používat i bratr). I když není nejlevnější, pomáhá. Akné, co zrovna vylezlo, ani nestačilo "uzrát" a již vytvořené pupínky se zhruba do tří dnů stáhli. Bohužel mě nenapadlo vytvořit obrázek před-po, bylo by to krásně vidět.

Dle mého, když budete tuto tinkturu používat dlouhodobě, akné se jistě zmírní, u slabšího typu bych řekla, že možná i vyléčí. Ovšem dávejte si pozor, když máte čerstvé a (jako já) " rozňípané" akné, bude vás to pálit. Mě to naučilo si pupínky neškrábat. Takže pokud máte problémy s akné jako já, tato bylinná tinktura rozhodně stojí za vyzkoušení!





Co používáte na boj s akné vy? Zaujala vás tato bylinná tinktura?

2 komentáře:

  1. Koupila bych si to. Ale 250 korun za 10ml.. no. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se divila velikostí, když mi to přišlo. Ale ubývá to hodně pomalu. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!