9. listopadu 2016

Zinková mastička léčí akné

Vítejte u nového článku!

Bojujete s akné? A pamatujete si, jak jsem vám představovala bylinnou tinkturu, která je na akné výborná? Drazí, našla jsem další výrobek, který je stejně dobrý, dovolím si i říct, ne-li lepší. Je jím zinková mastička od firmy Dulcia. Pojďme se na ní podívat!


 Zinková mastička

Obsah: 30 ml
Cena: 230,-

Výrobek můžete koupit zde

Olejová složka krému obsahuje antibakteriální kokosový olej, léčivý konopný olej, zvláčňující olivový olej a lehko vstřebatelný hydratační hroznový olej. Kombinace vzácných olejů umocňuje léčivou a regenerační sílu krému, která pokožku zvláčňuje podporuje tvorbu nového epitelu, čímž se rychlo regeneruje, vyhlazuje a sjednocuje.Hlavní složka krému je zinek, který je přirozenou součástí naší kůže. Zinek je antibakeriální, bojuje proti přenášení bakterií, potlačuje záněty a hnisání. Zinková léčivá mast působí jako zázrakt proti vyrážkám. Její úlohou je tlumit zvýšenou produkci mazových žláz, která zapříčiňuje akné. Forma zinkové masti je sice mastná, ale vyrážky jemně vysušuje a léčí. Lidé se suchou pokožkou by měli krém nanášet jen na místa, kde je vyrážka.  Mastička pomáhá i u oparů v jejich plném „rozpuku“. Opar na noc natřete a nechte působit.

Kdo čte můj blog, tak ví, že neustále bojuji s akné. Je to bohužel nekončící boj. O účincích zinku vím z nemocnice z praxe, kde výborně funguje na opruzeniny jako prevence i jako léčba. Kdo by ale řekl, že zinek pomáhá i na ty věčné otravné pupínky?

Balení je jednoduché a navazuje na typický styl Dulcii. Vejde se akorát do ruky a dokonce i do kabelky, ve které vám nebude vůbec vadit a místa potřebuje minimálně. Konzistence nevypadá jako našlehaný krém, je spíše do modra než do bíla. Když si vezmete kousek na prst, cítíte i tuhé částečky.

Používám ji déle jak měsíc. Ale na vyzkoušení by mi stačilo i pár dní. Lidičky, naposledy jsem byla takto nadšená z bylinné tinktury a musím říct, že tato zinková mastička je ještě lepší. Když jsem měla pupínky doslova krvavé, namazala jsem si je a přes noc se rány uzavřely. Úplné vyléčení pupínků mi trvalo zhruba necelé tři dny. Opravdu nechápu, jak to tato mastička dělá, ale na akné je jak dělaná. Její jediná nevýhoda je, že nemá zrovna příjemnou vůni.

Pro někoho se může zdát 30 ml balení malé, ale věřte, že tak rychle ho určitě nespotřebujete. Jeho cena je 230,- a osobně si myslím, že za tuto cenu se určitě vyplatí. Zvláště ty účinky jsou opravdu jedinečné!





Zkoušeli jste někdy tuto zinkovou mastičku? Zaujala vás?

6 komentářů:

  1. Tak za cenu o něco větší si radši koupím Biodermu. Tohle je pěkně předražený. Kokosák stojí asi 70 kaček velký balení a zinková mastička v lékárně se dá sehnat mnohem levněji:D Jinak mně zabírá blbá francovka, pořádně mýt xicht a kokosák a Bioderma mastička na seboreu. Plánuju časem vlastní článek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně s Biodermou zkušenosti nemám. Francovka mi taky zabírala, ovšem když už jsem měla "boláky" horší, tak už mi nepůsobila. :/ Pak pošli odkaz, ráda si ho přečtu! :)

      Vymazat
  2. Tak Biodermu by som s týmto neporovnávala... Bioderma je totálna chémia a Dulcia je prírodná. A takisto nie je zinková mastička ako zinková mastička... :) Tie z lekárne majú úplne iné zloženie, ako táto.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to hodně dobře. Mě na akné zabírá roll on od aknelotu :-) ale tady to bych taky ráda vyzkoušela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten roll on bych taky mohla vyzkoušet, děkuji za tip! :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!