18. ledna 2017

Jak sbalit kluka

Vítejte u nového článku!

Ano, každá holka by měla ráda nějakého toho klučina, se kterým by se mohla držet za ruku a aby jí kupoval dárečky. Která by to nechtěla? A chcete vědět, jak získat nějakého toho klučinu? Tak jdeme na článek!



  • Zapomeň  na nějakou přirozenost! Máš někde nějaký pupínek? Pihy? Pryč s tím! Make-up je váš pravým pomocníkem. Jenom řasenka nestačí. Použijte rozjasňovač, tvářenku, stíny ... ničeho není moc!
  • Být svá. Pff, to bejvávalo. Vůbec není nad škodu několik hodin trénovat před zrcadlem výrazy - hlavně ty vášnivé a sexy. Usmívej se neustále, souhlas s jeho názory a uvidíš, jak se m u hned zalíbíš.
  • A co si na sebe oblečeš? Zapomeň na pohodlné domácí tepláky, letos letí boty na vysokém podpatku, tílko s výstřihem a kraťounké kraťásky. Možná ti bude zima, ale co pro kluky neuděláš, ne?
  • Nezapomeň si říct o jeho Facebook a poté ho označit ve statusu, jaký byl s ním ten den úplně božský. Určitě ho tím potěšíš.
  • A jak se chovat přímo před ním? Drž se vzpřímeně, na vše kývej, dělej, jak všemu rozumíš nebo naopak nerozumíš. Hlavně dej najevo, že on je pán světa a ty mu uděláš, co na očích vidíš.
  • A teď vážně. Tyhle rady neberte opravdu vážně! Jednoduchá rada: buďte prostě své. Když se do vás kluk zamiluje, tak je jasné, že jste ho něčím zaujala. Třeba vaší nenormálností či bláznivostí?

Berte článek s vtipem! :)

14 komentářů:

  1. Tak teď jsem se opravdu ze srdce pobavila, děkuju. :D :D

    Yane nee

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byl také účel, jsem ráda, že byl splněn. :D :)

      Vymazat
  2. Upřímně nechápu, k čemu takové články jsou! Jde vidět, že v dnešní době může kdokoli napsat jakoukoliv kravinu a nebude mu to trapné... Já bych se za takový článek styděla.
    Marťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Například k pobavení. :) Tak každý je jiný, že ano?

      Vymazat
  3. To co píšes je pravda...kluk chce mít pocit, že je nejlepší: D

    OdpovědětVymazat
  4. "3 dny spolu, miluju tě miláčku. - Vendulka Jen Jeho Fialová
    :D :D

    OdpovědětVymazat
  5. Teď se divím, že jsem zadaná. :D
    Povedený článek, pobavil. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi věta: "Hlavně dej najevo, že on je pán světa". ale v reálu je pravda že toto dělá chlapům dobře :-) Docela jsem se zasmála, kdo nepochopí, je blb.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad jediná věta, co je v tomhle článku pravda. :D

      Vymazat
  7. Skveleeee:D to s tim facebookem je super :D :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě lepší by bylo, kdyby to pravda nebyla, ale co naděláme :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!