30. listopadu 2015

Co dát svým blízkým za dárky?

Vítejte u nového vánočního článku!

Vánoce se neunávně blíží a jsem strašně ráda, že už mám všechny dárky nakoupené (vždy dárky nakupuji předem, mám pak klid a můžu směle utrácet za sebe :D). Většina ale ještě žádné dárky nemá, proto mě napadlo na toto téma napsat článek. Také na asku se jeden čtenář ptal, zda bych nějaké typy na blog dala. Jdeme tedy na to!

 
Pro rodiče
Pro někoho je to nejlehčí vybrat něco pro rodiče, pro někoho to nejhorší. U mé mamky je to vždy lehké, chce teplé ponožky (je to snad ten největší zmrzlík na planetě!) a nějakou mikinu. Takže u mě volba jasná. Každopádně každou ženu určitě potěší nějaký ten šperk, jak je známo, my ženy šperky rádi. Pokud vaše maminka má ráda tvoření, vaření a podobně, jistě se jí bude líbit i nějaká ta kniha o návodech či vařečka. To se vždy využije. :)
Pro otce je to většinou horší. Můj moc rád čte, proto je to lehké. Vždy se zeptám na zájem, které ho aktuálně nejvíce zajímá (má nekonečné množství zájmů) a podle toho dostane knihu. Nebo tričko s jeho oblíbenými hudebními skupinami. Každého otce jistě potěší hodinky či nějaký kus oblečení.

Pro sourozence a kamarádky
Napadlo mě, že tento odstavec by mohl být stejný, protože lidi jsou skoro stejní (až na to, že kamarádi s vámi nejsou příbuzní, teda většinou to tak bývá). Když bych měla sestru, určitě bych hlídala, jakou má ráda kosmetiku nebo jak se obléká. A hle, hned máte nápady na dárek. Co mohu doporučit, je diář, bude nový rok a hodit se určitě bude. Je mnoho vzhledů a výběr bude možná těžký, ale diář každý většinou využije.
A co pro chlapáka? Nu ... tady určitě využiju standartní typ kniha. Můj bráška například má rád Minecraft, tak by se mu nějaká kniha o něm mohla líbit. Pokud je mladší (to samé platí i u děvčat), tak určitě nějaká hračka se jim zalíbí. Podle mě je hlavní se také zeptat, co kdo by chtěl. Pak je to hned jednodušší.

Pro přítele/přítelkyni
Tak tady platí zlaté pravidlo: všímejte si, co váš milovaný/milovaná má rád/a a podle toho se řidte. Má rád modely? Kupte mu nějaký. Má ráda kabelky? Kupte jí nějakou! Dárky mezi partnery se mají dávat z lásky a aby na nich byo vidět, že jste si na výběru dali záležet. A když nenajdete nic, co by se vám nelíbilo, směle sedněte k Youtube a najdete nějaký pěkný návod na vyroběný dárek!

A když se nic nevybere, poukázky nebo peníze to jistí vždy!

Už máte nakoupené vánoční dárky? Pokud ano, co jste koupili svým blízkým? Pokud ne, máte nějaké nápady na to, co chcete koupit? :)

4 komentáře:

  1. Já s dárky nemám problém,ale určitě super článek:)

    OdpovědětVymazat
  2. Dárky už nakoupeny mám. Hodně jsem nakoupila kosmetiku,svíčky a jídlo. Jídlem se nikdy nic nezkazí. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!