25. listopadu 2015

Testování vzorků kosmetiky WELEDA

Vítám vás u nového testovacího článku!

Nedávno jsem byla s kamarádkou v Bio obchodě, kde se i prodávají výrobky od  kosmetické přírodní značky Weledy. Našla jsem tam pár vzorků a rozhodla se, že tuto značku jen tak vyzkouším. Jaké vzorky jsem si vybrala a jaké jsou mé první dojmy z Weledy?


O ZNAČCE WELEDA
Weleda vyrábí několik tisíc druhů léčiv a přes 120 přípravků přírodní kosmetiky a doplňků stravy. Dodržuje nejvyšší standardy kvality a udržitelné využívání přírodních zdrojů. Všechny přípravky Weledy jsou vždy vyráběny ze zcela přírodních surovin, vždy bez umělých konzervačních látek.

PARFÉM - CITRUS
Musím říct, že jsem nevěděla, co si pod touto vůní představit. Je taková zvláštní. Citrusy jsou z ní opravdu cítit. Jen asi nejsem zvyklá na tuto vůni u parfému. Když jsem si ji stříkla na zápěstí, chvilku byla nepříjemná, ale po chvilce jsem si zvykla. A po tak půl hodina vůně byla moc příjemná. Parfém stojí 579,-. Parfém můžete zakoupit ZDE.



PARFÉM - GRANÁTOVÉ JALBKO

Nevím proč, ale vůni má dost podobnou jako předchozí parfém. A naprosto stejný princip. Po prvním stříknutí na zápěstí vůně byla nepříjemná, ale po chvilce jsem si n ni zvykla. Není tak špatné, ale nevím, asi bych si tento parfém nekoupila, nemám ráda tak výrazné vůně. Parfém stojí stejně jako předchozí 579,-. Parfém můžete zakoupit ZDE.



 REGENERAČNÍ SPRCHOVÝ KRÉM - GRANÁTOVÉ JABLKO
Jsem ráda za sprchový gel, protože ty mám opravdu ráda. Vyzkoušela jsem ho hned první den, co jsem si vzorečky přinesla domu. A musím říct, že má naprosto stejnou vůni jako zmiňovaný parfém. Roztírá se po těle pěkně a i celkem pění. Ale co mě překvapilo, je vůně. I po dvou hodinách jsem ji na sobě stále cítila. Krém stojí 229,- a najdete ho ZDE.


 PUPALKOVÝ DENNÍ KRÉM PRO ZRALOU PLEŤ
Denní krémy normálně nepoužívám, proto jsem poprosila mamku, ať ho vyzkouší. Vstřebává se výborně a pleť nezanechává mastnou. Bohužel jí nevyhovuje vůně, která je prý až moc parfemovaná. Tento krém můžete najít ZDE a stojí 639,-.



OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ KRÉM CITRUSOVÝ

Druhý sprchový krém z dvou vzorečků. Tenhle mě překvapil ještě více než minulý. Na těle udělal krásnou pěnu, nádherně voní a opravdu se cítíte po jeho použití svěží. Opravdu mě strašně zaujal. Stojí 209,- a můžete ho zakoupit ZDE.


Celkový dojem z WELEDY? Určitě to není špatná značka a zaujal mě hlavně osvěžující sprchový krém a citrusový parfém. Hlavně přemýšlím o tom, že si ten parfém koupím. Jen mě mrzí, že tahle značka je drahá. Jinak se zdá být kvalitní.

Moji čtenáři, jak jste na tom se značkou WELEDA vy? Znáte ji? Jaký na ní máte názor? Vyhovují vám jejich produkty?

2 komentáře:

  1. Tuto značku přímo miluji :-) sice je dražší, ale když si koupim nějaký produkt od nich tak jsem vždy nadšená :-)
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!