28. prosince 2015

Čemu se diví kluci na holkách?

Vítej u nového článku!

Často kluci na holkách vidí něco, co jim přijde zvláštní, či dokonce až bláznivé. Napadlo mě sepsat článek tak, že ho vlastně ani nepíšu já, ale přítel. Přeci jen, nejsem kluk, tak bych to nedovedla jako kluk napsat a samozřejmě nevím, co opačnému pohlaví na nás vadí. :)


Vytrhávání obočí - Proč si holky vytrhávají obočí a kreslí bůhvíčím nové? Ano, chápu nespokojenost některých děvčat s jejich vzhledem, ale existují asi jen 2, nebo 3 tvary těch umělých obočí, které vypadají dobře. Ve většině případů je lepší si nechat přirozená obočí a maximálně je trochu poupravit na nějakých místech.

Nesmyslné oblékání - Proč nosí prostorově výrazná děvčata prostorově nevýrazné oblečení. Existuje neuvěřitelná hromada oblečení, které jejich plnější tvary skryje, nebo z nich udělá přednost. Ale když vidíte slečnu, která má postavu jako sumo zápasnice a je oblečená jako by šla na hodinu jógy, tak vám hned dojde, kde se vzal nápad na panáčka Michelin.

Přehnané líčení - Samozřejmě chápu, že některá děvčata mají akné a jeho zakrytí jim pozvedne sebevědomí a přinese i větší uznání okolí, ale o tom momentálně nemluvím. Mám na mysli přílišné líčení ve stylu toho, že když daná slečna odlepí svůj obličej ráno z polštáře, tak jí celý tak nějak zůstane na tom daném polštáři a pod ním na její hlavě zůstane nějaký úplně jiný... Jistě - trocha šminek nikdy neublíží, ale čeho je moc, toho je příliš. Znám mnoho a mnoho chlapů, kteří preferují děvčata bez šminek, nebo s takovým tím "přirozeným make - upem", který já osobně preferuji.

Přetvařování - Každé pohlaví má nějaké svoje vlastnosti, které většina daného pokolení sdílí. Ale pokud se mne někdo zeptá, čemu já se divím, tak odpovím, že tomu, jak dokáží některá děvčata předstírat přátelství a náklonost, zatímco se tajně mezi sebou nenávidí... Nic mi nezamotá hlavu tak moc, jako když vidím na facebooku fotku slečny A, pod ní like a koment: "Sluší :**** " od slečny B a když se pak zeptám slečny B na její názor na slečnu A, tak řekne: "Jo tahle pí*a?" Pak už se zmůžu jen na: Whaaaaaat?

Módní trendy - Když tedy přehlédnu to, že většina holek nosí dneska pomalu to samé (kabátek kávové barvy, kabelku, něco přes krk...), tak třeba nechápu, proč některá děvčata volí takové neobvyklé kousky, jako jsou gumáky, nebo třeba obyčejné jehly...Na jehlách nechápu, proč je děvčata nosí, když vám každá řekne, že nejsou pohodlné a že ji z nich bolí nohy. Zatímco na gumovkách nechápu, jak si někdo může něco tak neestetického vzít na nohu. Nehledě na to, že mě osobně by z toho smrděly nohy přes půl města. Co se týče toho jednotného stylu, který jsem zmínil výše, tak na svoji obranu musím říct, že je vkusný (většinou) a jako takový se mi moc líbí, ale jednoho to začne nudit, když to vidí všude.

Děkuji mému příteli za jeho názory, díky kterým je tento článek na světě!

Jaký je váš názor? Co vám přijde divné u opačného pohlaví?

24 komentářů:

  1. Tak to je super článek! :D Skvělý nápad! :) Řekla bych, že se vším tak nějak souhlasím. :) Ale třeba to nesmyslné oblékání, když je žena tlustá, řekla bych, že je fakt problém pro ni najít nějaké rifle nebo prostě kalhoty...a tak jsou legíny asi tou nejlepší volbou, protože v nich není nijak stahovaná a navíc budou i příjemné :) To si myslím já, tlustá ale nejsem, takže nevím, jestli to tak opravdu je. :)

    Jinak mně na opačném pohlaví vadí ten nový trend nosit ulízlý culíček. Někomu sluší, ale převážné většině ne :D
    A pak mi třeba vadí, že si třeba moji kamarádi neustále stěžujou, že jsme my holky náladový, falšený, a že pořád pomlouváme... a pak je vidím dělat úplně to samé xD :D


    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že obě pohlaví si někdy fakt nemají co vyčítat. :D

      Vymazat
  2. Ja si zas myslím, že aj vysoké topánky môžu byť pohodlné, len si treba vybrať tie správne. A gumáky mám tiež, nosím ich keď vonku leje a aspoň si nezničím iné, krajšie, kvalitnejšie topánky. Zas uniformita v obliekaní mi príde nudná a nemám ju rada, prečo by sme mali všetci vyzerať rovnako, keď máme tak veľa možností ako sa pekne a vkusne obliecť?
    Ale tak, každému sa páči niečo iné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě štve, že já nemůžu najít žádné boty na podpadku, které by mi na delší cesty nevadili a neboleli z nich nohy. :(

      Vymazat
    2. To s tou praktičností těch gumáků mě nenapadlo :D Ale také jsem zapomněl zmínit, že jsem tím myslel, že je hrozné, když je děvčata nosí, když na ně někdy třeba není vůbec počasí :D A upřímně: Některé kousky jsou prostě ble :D
      A jinak díky za názor :)

      Vymazat
  3. Osobně s trochu pozměněnými prioritami sdílím 2.-4. bod. Spíše mě ale láká na toto téma sepsat vlastní chlapskej článek. Díky za inspiraci. S tím, že jestli se k tomuto opravdu dokopu, odkáži na tento příspěvek:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, potěišl mě tvůj komentář! Kdyžtak se ozvi, článek si pak přečtu. :)

      Vymazat
    2. Hurá do toho :D Ale pořád jsi na tom lépe, než já :D Já se ještě nedokopal ani k založení blogu :D

      Vymazat
  4. Nejlepší jsou názory toho opačného pohlaví, takže za mě super článek :) I když tohle se zas může lišit muž od muže, ale ten tvůj muž má dobré názory, teda já s nima taky souhlasím :)

    OdpovědětVymazat
  5. Pěkný článek, hodně souhlasím s nesmyslností přílišného líčení a přetvařováním. Přidávám odkaz na vlastní písničku o tom, že někdy mají holky nereálný požadavky na kluky, kvůli kterým se dobrovolně připravují o vztah s pohodovým klukem.
    http://david-kucera.blogspot.cz/2015/10/kopla-me-kobyla.html

    OdpovědětVymazat
  6. Opravdu velmi dobrý nápad na článek :)! I já jsem spíše za přirozenost, v rámci možností vkusné oblečení a hlavně nepřetvařování se - a to na to ani nemusím být kluk :D.

    coolour-life.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Taky razím heslo, přirozenost nade vše. Což se trochu pře s mojí závislostí na červené rtěnky. :D

      Vymazat
  7. To o tom vytrhávaní obočia nechápem ani ja :D Je to niečo strašné len nakreslené obočie. Veľmi pekný článok ! :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já osobně obočí nechávám být, jen ty neposlušné vždy vytrhnu pinzetou. :)

      Vymazat
    2. Díky za chválu :D Dva obdélníky místo přirozeného obočí jsou zkrátka ble :D

      Vymazat
  8. S většinou článku souhlasím, i když fakt je, že podle některých, bývám asi zmalovaná já. Ne, že bych na sebe plácala tuny makeupu a podobně. Makeup používám jenom někdy na tvář a bradu z důvodu zakrytí pupínků. Korektor prostě všechno nezvládne. Především ale používám stíny a tužky na oči a nebojím se používat barvy. Existuje tolik krásných líčení a když mám chuť se tak namalovat tak proč ne? Nebojím se používat barvy, nebojím se sáhnout po výraznějším líčení, protože stejně nosím brýle, které to líčení mírní. Tady už to přestává být zkrášlování, ale spíš takové umělecké vyjádření. Vyčítal by snad někdo malíři, že nepoužívá jen béžovou a hnědou, ale odváží se použít i růžovou? Ale lidi jsou různí. Mám kamarádku, která prohlašuje "Že patlat si něco na obočí je nechutné", stejně tak i "Patlat si něco na pusu je nechutné". Dávat si něco na obočí vnímám už zase jako zkrášlování, protože ne každý má dar hustého obočí a pokud chci, abych na dálku nevypadala jako jakési bezobočové stvoření, tak nějakou tu tužku na obočí použít musím. Ale zase rtěnky už jsou spíš otázkou vkusu. Když je mám ráda, tak je prostě používat budu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono jde spíš o to, jak se daná slečná umí umět namalovat, podle mě. :) Někdo může mát na sobě " tuny " líčidel a přešto vypadá skvěle. :)

      Vymazat
  9. Tak s přítelem 100% souhlasím a určitě i více holek :)) Vytrhávání obočí - to si vytrhávám jen nad nosem, abych ho neměla spojené :D a vždy domaluju konce, protože mi moc neroste. Většinou se přes den moc nelíčím, někdy vůbec, protože se mi nechce, ale o to víc si pohraju s líčením třeba večer, když se jde na flám :)) Přetvářku nesnáším. A módní trendy typu kávová bunda taky ne. To je nejlepší, když vidíte ve městě jít 4 holky se stejnýma bundama, já už bych si ji nekoupila právě kvůli tomu, že ji má každý, hrůůza! :)) no a co mi vadí na opačném pohlaví, to je na dlouho, to by byl další článek :D :))
    http://prikrylovatereza.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klidně ten článek napiš. :D

      Vymazat
    2. Souhlasím s Týnou :D Šup na článek :D Byl by určitě zábavný, když souhlasíš s mými bláznivými názory :D

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!