21. prosince 2015

Denní krém a korektor z řady Dermedic

Přeji všem krásný den!

Asi před dvěma týdny jsem dostala možnost spolupracovat s e-shopem Elixi. Mohla jsem si vybrat dva produkty. Nechtěla jsem zkoušet něco, co nepoužívám, ale to, co potřebuji a vím, že o tom něco můžu říct. Jaké produkty jsem si vybrala a jak mi sedí? To se dozvíte v celém článků! :)

 

Zklidňující hydratační denní krém (Toleranc)

Zklidňující hydratační denní krém Dermedic Tolerans Sensitive je kosmetický přípravek, který bude Vaši pleť hýčkat po celý den. Jemně, ale důkladně Vaši pleť vyživí, zklidní, zjemní a do hloubky hydratuje. Hebká konzistence krému se dobře nanáší a velmi lehce vstřebává, zanechává pleť osvěženou a zklidněnou, rychle a účinně odstraní její pnutí nebo zarudnutí.
Na vyzkoušení tohoto denního krému jsem se opravdu těšila! U mě jsou totiž krémy trošku problém, málokterý mi vyhovuje. Po přečtení, co všechno v něm je a jak funguje, jsem se rozhodla: tenhle krém chci vyzkoušet!


Na balení mě zaujalo to, že na krabičce od výrobku vidíte, jak produkt vypadá. Všimla jsem si toho až po chvilce, ale jsem za to ráda. Aspoň víte, co čekat a nic na vás nevybafne. Barvy jsou příjemné, na obalu není ani hodně, ani málo informací, prostě tak akorát.


A toto je asi první krém, u kterého jsem viděla tenhle způsob aplikace. Mamka to zkoušela a hned to stiskla pořádně a dost krému vyteklo. Vzala jsem si z její chyby ponaučení, a proto jsem při použití postupovala pomalu. A tenhle systém je opravdu dobrý! Krásně si na prst nanesete tolik krému, kolik potřebujete. Za skoro dva týdny zkoušení jsem si našla správné množství pro mou pleť.

Co se týče vůně, nedokážu říct, jak voní, já nic necítila. Pro někoho to  může být dobrý (pro mě ano, nesnáším přeslazené krémy!), pro někoho ne.


Vadí mi, když mám dlouho pleť po krému mastnou. Což u tohoto absolutně nehrozilo. Do 3 minut se vstřebal a cítila jsem, jak je pleť krásně jemná. Překvapila mě také hlavně výdrž, protože tenhle krém byl jediný spolu s jedním, který mi vydržel na obličeji celý den. Jak vidíte, krém má konzistenci bílou, snadno se roztírá a není příliš mastný. 

A celkový názor? Poznala jsem rozdíl před a po? Samozřejmě. Pleť mám mnohem jemnější než dříve, je nádherně hydratovaná a konečně jsem našla krém, který mi vyhovuje. I když se zdá, že je to malé balení, vydrží dost dlouho. Jakmile ho dopotřebuji, objednám si ho.

Cena výrobku je 249 KČ a obsah balení je 55 g. Používá se ráno na vyčištěnou pleť. Tento produkt si můžete zakoupit ZDE.

 

Korektor (Normacne Preventi)

Korektor Dermedic Normacne Preventi je speciální lokální péče, která je určena pro smíšenou až mastnou pleť se sklonem k tvorbě akné a vyrážek. Účinný korektor Normacne Preventi má antibakteriální a protizánětlivé účinky, spolehlivě pleť ošetřuje, stahuje rozšířené póry a snižuje tak nadměrnou mastnotu pleti. Bohaté složení korektoru obsahuje kyselinu salicylovou, která pomáhá léčit záněty a vyrážky na pleti.

Akné je u mě dlouhodobý problém, a proto jsem se rozhodla vyzkoušet tento korektor (poslední mi už došel, tak se mi to vysloveně hodilo!). Střídá se mi doba, kde u mě můžete hledat lupou a až potom daný pupínek vidíte s dobou, kdy vidíte každý pupínek na kilometry daleko. Málokterý výrobek mi zabírá a zmírňuje příznaky.


Obal je opět jako u krému jednoduchý. Jsou si i dost podobné, že ano? Korektor vypadá jako skoro každý korektor. Ocěňuji, že je malý, snadno se mi vejde do kabelky, když ráno nestíhám potřít si všechny pupínky a v kabelce nezabere skoro žádné místo.


Korektor se používá tak, že si na prst vymáčknete malé množství a rozetřete na pupínek. Opravdu hezky voní (nevím, zda jsem to jen já, ale voní mi cokoli " dezinfekčního "). Zaschne do minuty a pak ani nevíte, že jste si něco na pleť dali.


Konzistence je průhledná, což je skvělé, nikdo neuvidí, že na sobě něco máte a můžete na to hodit i make-up a přitom akné léčíte (já na to make-up nedávala, při používání takovýchto produktů raději nechávám pleť dýchat).

Sám o sobě korektor pupínky moc neléčil, když jsem ho ale používala večer po vyčištění obličeje francovkou, to spojení těchto dvou věcí dělalo zázraky, pupínky se skoro za noc zmenšili a rychleji se hojili. Můj korektor si našel na léčení parťáka. Přemýšlím, že při nákupu krému k němu hodím i tento korektor.

Cena výrobku je 189 KČ a obsah balení je 15 g. Korektor se používá ráno i večer a stačí jen potřít pupínky. Tento produkt si můžete zakoupit ZDE.

Za poskytnutí možnosti spolupráce a recenzních produktů opravdu děkuji e-shopu Elixi! Pokud máte zájem, navštivte tento e-shop ZDE!

Znáte Dermedic? Máte s ním zkušenosti?

6 komentářů:

  1. Já jsem to věděla, věděla, věděla!! :D Strašně mi bylo povědomé tvoje jméno, vůbec to nechápu, ale jsem ráda, že jsme na sebe takhle narazily znova!! A jasně že tě znám! :D Tak vidíš to, jak dlouho se my dvě už známe! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Náhoda jak něco! :D Jsem moc ráda, že jsi se z blogování nevytratila úplně! :) Tyjo! :D

      Vymazat
  2. Tedy normálně na recenze zrovna nejsem, ale tahle mě celkem i bavila :) Skvělá práce Týnko :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal mě velmi ten denní hydratační krém. Mrknu na tuto značku na internet :-) pěkná recenze.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!