4. prosince 2015

Nákupy a novinky za měsíc listopad

Přeji všem krásný páteční den!

Taky vám připadá, že vše strašně rychle utíká? Už to vidím, ani se nenaděju a bude tu konec, pro mě konec školy a hurá na maturitu (to hurá berte prosím ironicky!). Každopádně, vrátíme se k tématu článku. Za měsíc listopad jsem si toho koupila více než za říjen, takže by článek měl být o něco delší a snad i pro vás zajímavější. :)

KOSMETIKA



Šampon na barvené vlasy od Gliss Kur. Jelikož už nemám tolik problémů s lupy, je načase chránit mé barvené vlasy a na tento šampon jsem četla dobré recenze, tak proč ho nezkusit? Stál 60,-.

Suchý šampon od Batiste jsem chtěla vyzkoušet, nechtěla jsem si ale kupovat hned originální velké balení. Proto jsem si koupila časopis SVĚT ŽENY, kde byl jako dárek. Uvidíme, jaký bude! Určitě si skočte pro časopis do trafiky!

Vůně na vlasy se třpitkami od Essence mě okouzlila! Stála 95,- v DM.

 
Potřebovala jsem už nějaký antibakteriální gel, tak jsem si vybrala jeden od značky Balea. Má příjemnou vůni a snadno se vstřebává. A navíc je i malinký, takže se mi vejde skvěle jak do kabelky, tak do batohu. Stál asi kolem 30,-.

Jako další věc tu mám řasenku od značky Rival de Loop Young. typ 100 % volume. Tuhle značku skoro neznám, proto jsem si řekla, že bych ji mohla vyzkoušet. Zvolila jsem pro mě riskantní volbu a to řasenku. Mě totiž všechny řasenky (krom značky Alverde) vadí, pálí mě z nich oči a občas mi i natečou. A světe div se, u této se mi to nestalo! Stála tuším okolo 70,-.

Laky na nehty mě nikdy neomrzí a tento od Miss sporty má nádhernou barvu!

Dochází mi balzám na rty, proto jsem si v Tetě pořídila tento od Ellie s vůňí měsíčku lékařského a mateří kašičkou. Voní opravdu božsky!

OBLEČENÍ


Miluji trička s Meme a " Problem? " ještě nemám. A kalhotky s Eiffelovou věží jsem tam nemohla nechat! Koupeno u vietnamců.

Z oblečení tu mám krásnou kulatou šálu, taková béžovo bílá. Koupila jsem ji v Sinsay ve slevě za 129,-. Je opravdu teplá a je moc příjemné se do ní vždy zachumlat v těch ranních zimách.

Jako poslední kus oblečení tu mám džíny. Jsou slabší, ale chtěla jsem nějaké, které mi budou úplně na tělo a nikde nebudou odstávat (vždy mám to štěstí, že mi džíny někde lítají). Ty, které se mi líbily, jsem našla u vietnamců za 299,-.

BOTY


Chtěla jsem nějaké pěkné nízké boty na podpatku. Oni oficiálně budou od babičky k Vánocům, ale co, už je nosím teď. Mě osobně se strašně líbí! Jejich nevýhoda je, že jsou semišové, tak se musí často čistit. Stály 589,- a koupila jsem je v obchodě Gate. Omlouvám se, že boty jsou špinavé, ale jaksi jsem je zapoměla vyfotit, když jsem si je koupila.

NA PLES


Vybrat boty na ples, to byl oříšek! Nakonec jsem našla tyto, které se hodí k šatům a i se mi v nich dobře chodí. Stály 349,-.


U šatů na ples jsem měla jednu podmínku: nechci žádné princeznovské. Vypadala bych v nich ještě menší, než jsem! Nakonec jsem objevila na e-shopu fashion-4happy tyto krásné (odkaz ZDE). Jejich cena byla 547,-.

OSTATNÍ


A pak tu mám různé blbůstky, jako diář na rok 2016, zápisník se sovičkami (ano, už druhý, ale když ty sovičky jsou tak roztomilé!), hodinky se sovičkami a vyrobený náramek od mamky. Pepřový sprej a alarm jsem vyhrála v giveaway. :)

Co jste si za měsíc listopad koupili vy? Znáte některý z těchto produktů? Chtěli by jste na některý z těchto produktů recenzi?

8 komentářů:

  1. O maličký suchý šampon Batiste jsem si napsala Ježíškovi, tak jsem na něj zvědavá. :)
    A teď si říkám, že je škoda, že si nestihla mou první giveaway, protože tam jsem měla spoustu sovičkových věcí. :D Ale jsem ráda, že ti pepřák a osobní alarm udělal radost. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To by bylo pro mě jako dělaný. :D Ano, nosím je u sebe vždy, když jdu ven nebo jsem někde sama. :)

      Vymazat
  2. šatičky jsou krásné a botičky se k nim určitě hodí.. A ten diářek je božský!! :-)

    Mikulášské líčení – čert

    OdpovědětVymazat
  3. Tie šaty na ples sú nádherné ♥ budeš vyzerať suprovo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Koukala jsem na Batiste v dm, ale na vyzkoušení je nejlepší ten malinký, to máš pravdu :) Každopádně svět ženy nečtu, ale přemýšlím, že kvůli tomu si jej snad koupím :D A ty botičky jsou kouzelné :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepší ho vyzkoušet, než litovat peněz. :D Děkuji :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!