30. prosince 2015

Tangle Teezer - kartáč pro každého

Vítej u nového článku!

Určitě většina z vás zná " legendární " kartáč na vlasy, Tangle Teezer. Já ho dostala k Vánocům od přítele a rozhodla jsem se, že jako spousta dalších blogerek o něm napíšu svůj názor. Vyhovuje mi? Je opravdu tak skvělý a legendární, jak se o něm říká?



Kartáč Tangle Teezer si již získal oblibu celého světa! Proslulý kartáč dokáže během chvilky dokonale rozčesat i ty nejzacuchanější vlasy a to bez zbytečného vytrhávání a lámaní vlasů. Speciálně navržený tvar skvěle padne do každé ruky. Plastové štětiny při česaní příjemně masírují a prokrvují pokožku hlavy.Tangle Teezer získal již řadu ocenění a doporučují ho popřední vlasoví stylisté. Vyzkoušejte tenhle nevšední kartáč i vy a vaše vlasy vám budou děkovat!

Co slibuje?
  • dokonale rozčesává
  • zvyšuje lesk vlasů
  • zabraňuje dalšímu zacuchání vlasů
  • skvěle se drží v ruce
  • lze použít na suché i na mokré vlasy
  • příjemně masírujte pokožku hlavy


Chtěla jsem ho strašně moc. Až mi docvaklo, že vlastně budou ty Vánoce a mohla bych si ho přát. A nakonec jsem ho opravdu dostala, od přítele. Dostala jsem barvu, kterou jsem chtěla a to růžovo-fialový. Byla jsem z něj opravdu nadšená!

Někomu by mohla jeho cena přijít vysoká (na e-shopech je to většinou nad 200,-), ale myslím, že ta kvalita to vyrovná. Zajímalo mě, jak si poradí s mými dlouhými vlasy. A hle, on fungoval. Opravdu moje vlasy rozčesal jen s minimálním taháním a na vlasech jde vidět, že rozčesané jsou. Dokonce i ten lesk jde ve vlasech vidět, i když jen minimálně.


Hodně jsem u ostatních blogerek četla, že vypadává hodně z ruky. Upřímně, mě vypadává každý hřeben z ruky (jsem hold nešika, hihi) a hlavně, když mám ruce mokré, to se prostě stává. Mě vypadl z ruky zatím pouze jednou a to když jsem se lekla a upustila ho. Takže u mě tento problém rozhodně není.

I mokré vlasy skvěle rozčesá. Což u mě je vrchol kvality, když nějaký hřeben/kartáč moje mokré vlasy rozčesá. Z toho jsem byla nadobro paf.

Za ten vlas se omlouvám, všimla jsem si ho až po úpravě

Rozhodně se přidávám k těm, co říkají, že je to prostě a jednoduše boží kartáč. Mě naprosto vyhovuje a až doslouží, ihned si objednávám nový (i když to si objednám spíše dříve, abych měla jeden na doma a jeden na cesty a do školy). Myslím, že potěší a překvapí většinu. :)

Znáte Tangle Teezer? Používáte ho? Jaký je váš názor na tento produkt? Pokud ho nemáte, chtěli by jste ho nebo na něj máte jiný názor? Podělte se v komentářích!

23 komentářů:

  1. Já jeden na cesty a jeden na doma už mám a zřejmě si budu muset koupit nový a jeden darovat mamce,protože mi ho mamka pořád bere :D
    Jinak máš krásný blog a přidávám se k pravidelným čtenářům :)
    AdyAdele

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že ta moje mi ho nechá na pokoji. :D Moc děkuji, to mě moc moc těší! :)

      Vymazat
  2. Dostala jsem k Vanocum presne ten stejny a jsem s nim nad miru spokojena :) jak pises, na moje dluhe vlasy to je idealni :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám už 3 :). Když to bylo před 3 lety strašný boooom, musela jsem ho mít a byl mnohem dražší, než teď, ale byla jsem z něj nadšená, pak jsem dostala od sestry a letos od přítele nový ! Je super díky úzkým štětinkám :) www.denniesk.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. už ho také mám ale zatím jsem jej nevyzkoušela

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem ho dostala asi před půl rokem od mamky. Je dobrý třeba do školy, ale mě absolutně nevyhovuje! Mám hustší vlasy a vážně si je nehodlám rozdělávat na tři vrstvy, aby to tangle teezer zvládnul. -_- Navíc mi přijde, že vlasy se nelesknou, ale spíš se hodně mastí a po rozčesání si je musíš proklepat rukou. Mě teda absolutně nevyhovuje, ale hlavně, že jsem swag a mám ho. :D :D :D (ironie, já jsem ho ani moc nechtěla, podle mě je to něco jako Baby lips - swag, ale na nic). :)
    www.catherineribbon.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak každému nemusí vyhovovat, já se bála, že mě vyhovovat nebude, ale překvapil. :)

      Vymazat
  6. TT mám veľmi rada, češem sa ním už cca 2 roky a žiadny iný už nechcem. 1 mám doma a 1 v práci :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám ho doma asi rok a vyhivuje mi. Mám hrozně husté vlasy a ještě k tomu 3 různé druhy....Bylo peklo najít nějaký hřeben, který by mi je jakž takž rozčesal a tenhke to zvládnul :D Já mám ten s prodlouženou rukojetí, takže mi většinou z ruky nepadá, ale co jsem nešika :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Je super, nějakou dobu ho už používam a nikdy mi z ruky tedy nevypadl :D je to nejlepší kartáč jaký jsem měla a i údržba je suprer, vlasy se z toho krásně vyndají a dá se oplachovat i pod vodou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, vždy jsem měla hromadu chumáčů v hřebenech, ale to teď nemusím řešit. :)

      Vymazat
  9. Já mám jeden v koupelně - fialovo růžový :-) druhý v pokoji a třetí v práci. Používám ho i když se třeba necítím ve své kůži tak si pročešu vlasy a je to pocit k nezaplacení.

    OdpovědětVymazat
  10. Taky jeden mám (ne tuhle značku, ale vypadá to stejně) a nemůžu si ho vynachválit. S tím kudrnatým věčně zaknoceným nesmyslem, co mám na hlavě, se jen tak něco nevypořádá, ale tenhle malý zázrak funguje v kombinaci s kondicionérem zaručeně. Takže za mě jupí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé, nečekala bych, že na kudrnaté vlasy bude taky krásně fungovat. :)

      Vymazat
  11. Je drahej jako kráva ale za kvalitu to ceně odpovídá... Když jsem byla na ŠvP tak skoro všichni ho měli. Když ho položíš štětinama na stůl tak to vypadá jako by ti po něm lezl brouk :DDDD zatím si vystačím s normálním kartáčem. Stejně všichni mi pořád říkají jak mám hezký vlasy...
    Ale recenze se hodí :-*
    http://terilol.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Jsem moc rád, že se Ti líbí :) :*

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!