4. ledna 2016

Parfém Sakura a Perlový krém proti vráskám

Vítejte u nového recenzního článku!

Dnes jsem pro vás ozkoušela další dva produkty od e-shopu Elixi z řady Diet Esthetic a musím říct, že jsem snad ještě více spokojenější než minule! Dozvíte se o dvou produktech a to jeden pro všechny slečny a dámy, parfémovaná voda a druhý pro starší dámy, které trápí vrásky, perlový krém proti nim. Nuže, jdeme na to!

Parfémovaná voda Sakura Diet Esthetic


Tělová parfemovaná voda Sakura dokonale osvěží, ošetří a krásně provoní pokožku vašeho těla. Je vhodná pro slavnostní příležitosti, stejně jako pro běžné nošení, když se potřebujete uvolnit a příjemně zrelaxovat. Voňavá esence rychle a účinně vaši pokožku ošetří, zjemní a dostatečně hydratuje. Zanechá ji svěží, hebkou a provoněnou nádhernou vůní japonských sakurových květů. Navíc zůstane pokožka vašeho těla jemně zdobená něžnými třpytivými odlesky.

Když o tom tak přemýšlím, parfémovanou vodu doma ještě nemám. Proto jsem si ji také vybrala. Přiznám se ale, že mě hlavně zaujala krabička, která je nádherně zdobena lístky sakury. Sakuru mám strašně ráda a doteď se nenašel člověk, kterému tato vůně nevoněla. Jednoduchý design krabičky naláká většinu žen (stejně jako mě).

Vůně obsahuje sakurové květy, růže, pivoňky, vetiver, ambra, santalové dřevo. Dohromady opravdu nádherně voní! Vím, rozplývám se tu nad její vůní, ale snad nikdy mi žádná vůně takto nevoněla. 

Líbí se mi, že vůně uplývá málo. Používám ji skoro každý den a stále je jí dost. určitě jste si všimli zvláštního zabarvení této vody. Uvnitř jsou malé třpytky, které rozzáří místo, kam vodu nanesete. Barvu má takovou oranžovo-růžovou.

Další pozitivum pro mě je, že obal je plastový a nemusím se bát rozbití, kdykoli mi spadne z ruky (díky mé nešikovnosti se to stává opravdu často).


Ale abych nemluvila jen o pozitivech (i když ty určitě převládají), má bohužel tato voda i jednu nevýhodu. A to, že nemá takový ten klasický uzávěr, pouze takovou sponu (kterou jsem ještě k tomu ztratila). Když ji mám sebou na cestách, bojím se, abych ji někam omylem nestříkla. Voní nádherně, ale jablko s vůní sakury by asi nebylo to pravé.

Cena této parfemované vody je 369 KČ a obsah balení je 50 ml. Používá se kdykoli a nejlepší je ji umístit na krční tepnu a zápěstí. Tento produkt si můžete zakoupit ZDE.

Perlový krém proti vráskám Diet Esthetic

 Perlový krém Diet Esthetic je kosmetický přípravek, který vyživí, hydratuje, ošetří a spolehlivě chrání vaši pleť. Hlavní složkou tohoto jedinečného krému je perlový prášek, který byl pro své příznivé účinky na pleť využíván již od pradávna. Prášek z perel má účinný vliv na metabolismus pleťových buněk a stimuluje přirozenou obranyschopnost pleti. Krém s perlovým práškem pleť vyhlazuje, navrací jí přirozenou pružnost a celkově ji omlazuje.

Jen pro začátek, tento krém proti vráskám nebyl pro mě. Ale vzala jsem ho pro mamku, která s nimi problém má a jako já ráda zkouší nové produkty. Vybírali jsme mezi tímto krémem a včelím, ovšem mamka je na včely alergická, proto jsme radši vzaly tento.

Krabička od krému je jednoduchá, příjemná na pohled, ničím přeplácaná. Ovšem samotný krém vypadá luxusně. Je vyrobený ze skla (ještě že jsem ho nezkoušela já, už by to bylo rozbitý), uzavíratelné víko je našedlé a samotný produkt ukazuje jednoduchý text na povrchu. 

Krém má typickou bílou barvu a voní typicky jako různé krémy na obličej (snad si tu vůni dokážete představit). Konzistenci má dobře vstřebatelnou.


Přípravek slibuje hned po prvním nanešení příjemnou hebkost. To musíme souhlasit, že opravdu pravda je. Ovšem jeho hlavní účinek byl, že odstraňuje různé nerovnosti a nedokonalosti pleti a zbavuje ji toxinů. 

Asi po týdnu a pár dní, co jsem pozorovala změny na tváři  (je zajímavé sledovat zkoušení výrobku na někom jiném než na sobě), jsem si všimla, že již mamka opravdu neměla tak viditelné vrásky jako dřív. Pleť je taková více zacelenější a nejsou vrásky tolik vidět. 

Přípravek se aplikuje na čistou a suchou pleť obličeje a krku, dá se taky kombinovat ze sérem, který je ze stejné řady. Myslím, že pokud bojujete proti vráskám, mohli by jste určitě tento krém zkusit.


Cena výrobku je 319 KČ a obsah balení je 50 ml. Používá se hlavně ráno na vyčištěnou pleť, lze ho ale také použít jako noční péči. Tento produkt si můžete zakoupit ZDE.

Za poskytnutí recenzních produktů děkuji e-shopu Elixi. Pokud máte zájem, navštivte tento e-shop ZDE!

Zaujaly vás tyto produkty? Používáte parfémované vody? Jaká je vaše nejoblíbenější?

6 komentářů:

  1. Ta voda vypadá slibně. Hlavně me zaujala kombinace těch vůní, věřím, že voní fakt suprově. :) Takové spreje mám ráda, taky si vždy pochvaluji plastové balení. :D Na krém jsem ještě trochu mladá. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to fakt úžasná vůně! :3 To já taky, proto ho zkoušela mamka. :D

      Vymazat
  2. Už asi vím, co dostaneš k svátku nebo narozkám :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. A jak dlouho ta voda po nanasení voní a jakou intenzitou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ze začátku voní silně a postupně mizí. Mě voní zhruba půl dne. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!