22. února 2016

Kosmetika MOJE

Vítejte u nového recenzního článku!

Dnes se podíváme na kosmetiku MOJE. Určitě jste o ni slyšeli. Měla jsem příležitost pár jejich výrobků vyzkoušet. Ráda bych vám tedy o ní něco pověděla, napsala své dojmy z jednotlivých produktů a něco nového vám snad i představila.

 Tento balíček mi přišel. Krásný vzkaz! Snad ani neuvěříte, jak blbé s prominutím jsou naše pošťačky ... nechaly mi balíček před vraty. Ani nezazvonily! Měli štěstí, že chvilku po tom, co chodí, jsem se šla podívat, zda mi něco nepřišlo. Klidně jsem o balíček mohla přijít ...

Vše co jsem v balíčku měla: produkty, vizitku a letáček jejich výrobků

Samotné výrobky: řasenka, tužka na oči, tužka na obočí a balzám

A jdeme se podívat na samotné produkty!


Řasenka pro objem a prodloužení s inovativním kartáčkem, který precizně nalíčí i nepoddajné a krátké řasy.

Tuto řasenku jsem používala asi nejvíce ze všech produktů, co mi byly zaslány. První, co vás zaujme, je vzhled této řasenky. Spojení černé a žluté vypadá moc hezky a slunečnice tomu dodávají zvláštní, ale moc hezký dojem. 

Tato řasenka pro mě měla řadu výhod. Byla jsem opravdu strašně ráda, že po nanesení se mi neobtiskla na víčko (toto mi dělá většina řasenek) a jedině tato od MOJE a od YVES ROCHER mi toto nedělají. Docela dobrý, když ji mohu srovnat s mnohem dražší řasenkou a vyrovná se s ní.

Byla jsem ráda, že má kartáček, na který jsem zvyklá a vyhovuje mi. Někomu tento typ kartáčků nemusí vyhovovat, ale pro mě je jako dělaný.

Tuto řasenku můžete koupit za nádherných 69,- což vůbec není špatný za řasenku. Obsah je 11 ml, což má většina řasenek a v pohodě vydrží.




Optimální tvrdost a pigmentace tužky umožňuje snadné a přirozené dokreslení požadovaného tvaru obočí. Lze ji snadno použít i pro zvýraznění barevné intenzity celého obočí. 

Přiznám se, že na obočí žádné tužky nepoužívám. Neumím to s nimi a podle toho to také dopadlo. Nenapadlo mě se nikoho zeptat, tudíž jsem tužku nanesla tak, že obočí bylo opravdu vydatně černé. Až po reakci výbuchu smíchu od mamky a přítele jsem zjistila, jak na to.

Dlouhodržící je určitě, protože jsem tuto tužku musela vzít nejméně dvěma odličovači, než jsem ji dostala pryč. Skoro bych řekla, že je voděodolná.

Každopádně mě překvapilo, jak vypadala po správné aplikaci. Obočí hezky zvýraznila, ale nechala jsem ji mamce, protože jí vyhovuje více. Ale používám kartáček, který je na uzavírání.

Tuto tužku na obočí můžete sehnat za krásných 49,-. Pokud chcete něco, co vám na obočí vydrží opravdu dlouho, je pro vás tou pravou volbou.




Tužky jsou podobná kapitola jako tužky na obočí, ale s těmi to alespoň umím. Nikdy jsem neměla hnědou, jen černé, tak jsem byla zvědavá, jak na mě budou vypadat.

Připadalo mi, že pokud se nepodíváte opravdu zblízka, neuvidíte, že je hnědá. Je to spíše tmavší hnědá, takže pokud jste zvyklý na černou a černou nechcete mít úplně sytou, je podle mě tato tužka na oči skvělou volbou. Opět jsem ji přenechala mamce, která si vychvaluje to, že jí z ní nebolí ani neslzí oči. 

A musím ještě zmínit vzhled této tužky, který je naprosto krásný a moc příjemný. Jednoduchý a přesto výstižný.

Tuto tužku na oči můžete sehnat za neuvěřitelných 29,-, což je skvělá cena.




Jemný balzám na rty s přírodními extrakty, oleji a vosky je vysoce účinnou ochranou rtů pro každodenní použití po celý rok.

Balzámy využívám opravdu často, když by jste mi prohlédli pokoj a tašky, určitě by jste jich nejméně pět našly. Proto jsem za balzám byla opravdu ráda. Celý týden jsem ho u sebe nosila a bylo to vidět, protože mi už celkem dost ubyl.

Dokonce ho i vyzkoušel můj přítel, který říkal, že na rtech je opravdu příjemný. Což musím souhlasit. Sice mi trvalo, než jsem si zvykla na parfumaci, poté jsem ji ale už nevnímala.

Opravdu skvěle hydratuje, což jsem mohla vyzkoušet, protože minulý týden byla opravdu zima. Nanášela jsem ho i na noc a přes celou noc mi na rtech vydržel. Nevydrží sice na rtech několik hodin (to se mi nestalo u žádného balzámů), ale po dobu, co ho na rtech máte, plní svou funkci opravdu skvěle.

Tento balzám lze sehnat v setu pěti balzámů za cenu 119,-, což za pět balzámů je opravdu fajn cena. Tento konkrétní je s rakytníkem.


A celkový závěr? Kosmetika MOJE mě opravdu mile překvapila. Kvalitní výrobky za opravdu nízké ceny, to se jen tak nevidí. Myslím, že až se tento e-shop dostane do kamenných obchodů, určitě ho za chvilku bude znát každý.

Děkuji kosmetice MOJE za poskytnutí produktů k otestování!

Máte zkušenosti s kosmetikou MOJE? Pokud ne, chtěli by jste některé produkty vyzkoušet?

28 komentářů:

  1. Tiež som pred pár dňami robila recenziu na túto značku kozmetiky. Mne veľmi sadla (:
    Tá riasenka je úžasná ♡

    ♡ Prírodný jemný peeling s lávovou zemou ♡

    OdpovědětVymazat
  2. Ceruzka na obočie vyzerá úžasne!

    Na mojom blogu práve prebieha Giveaway s Weledou a budem veľmi rada, ak sa zúčastníš :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  3. MOJE jsem viděla už na nějakých blozích, asi to mají ty spolupráce nějak rozdělené, vždycky po hromadě něco na oči, jindy produkty na rty :) Moc pěkně napsané!!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možné to je, že to mají takto rozdělené. Děkuji! :)

      Vymazat
  4. Na kosmetiku Moje jsem taky psala recenzi :) Hned jsem si ji oblíbila :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty jo, teď jsi mě nalákala. 😆 Asi si něco koupím. 😻

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě něco vyzkoušej, za super cenu super kvalita. :3

      Vymazat
  6. Pěkný článek :) tuto kosmetiku jsem ještě nezkoušela, ale za ty ceny vypadá skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! Opravdu pro mě to bylo překvapení, že takto levné věci mají takovou tu kvalitu. :)

      Vymazat
  7. Kosmetiku Moje jsem zkoušela. Mám jejich tužku na oči a je dobrá.

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  8. Kozmetiku som ešte neskúšala, no tužky vyzerajú skvelo. :)
    Pozývam teba a tvoje čitateľky na giveaway:

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/2016/02/giveaway-time.html

    OdpovědětVymazat
  9. Parádny balíček, škoda že momentálne ja a akákoľvek kozmetika nejdeme ruka v ruke. Ale s tými poštárkami, aspoň ti to tam nechali. Viem, že niekto sa mohol ulakomiť, ale naša poštárka mi ani obálku nedoniesla do schránky. Musím sa pre to ondiať až na poštu, a tam si vystáť hodinovú šoru...lebo nie som jediná :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás normálně je vše v pohodě, nevím, proč tentokrát poštačky nezazvonily ... :/

      Vymazat
  10. Balzám vypadá hezky a není až tak velká cena což je fajn. Ale nevím jak by mi vyhovovala ta řasenka .

    OdpovědětVymazat
  11. Mňa táto kozmetika vôbec nezaujala, ale stále na ňu čítam skoro samú chválu, takže rada niekedy niečo vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zaujala hlavně tím, jak si ji všichni chválí a hlavně cena. :)

      Vymazat
  12. Mám nejraději jejich matné laky.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ně jsem taky koukala, hlavně jejich růžové se mi moc líbí!

      Vymazat
  13. S touto kosmetikou jsems e setkala na jiném blogu, kde slečna recenzovala lak na nehty, který vypadal dobře. Zbytek jsem ještě neviděla, takže díky za tip :) Pěkně napsáno. Je milé, když je v balíčku ještě osobní vzkaz :)

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    Ráda bych tebe a tvé čtenářky pozvala na svou první letošní soutěž na téma „Jaro přichází“

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!