29. února 2016

Poděkování a informace ke giveaway

Vítejte u nového článku.

Dnes, když jsem přišla ze školy, jsem nemohla uvěřit svým očím. Opravdu jste mě potěšili a já ani nevím, jak vám poděkovat! V tomto článku vám vlastně povím, o čem je řeč, sdělím informace k plánované giveaway a prozradím některé změny na blogu.


Nemyslela jsem si, že za těch 5 měsíců, co mám blog, nastřádám přes 50 věrných čtenářů a takové nádherné číslo, jaké je 10 000 zobrazení. Moc vám za to děkuji! Jsem opravdu ráda, že tento blog navštěvujete a doufám, že s články budete číst i nadále a budou se vám líbit.

Změny na blogu

První věc, co jste si všimli jistě na tomto blogu, je nový vzhled. Autorkou je úžasná blogerka Lucy Lillianne, která byla tak hodná a nový vzhled mi udělala na přání. Jak vidíte, je sladěn do bílo-šedé barvy s tématem mé oblíbené květiny a bylinky, levandulí.

Jistě jste také zaznamenali, že články již nejsou obden, ale jednou za tři dny (tento článek je vyjímka, musela jsem ho napsat). Je to z důvodu, abych tak rychle nevyčerpala nápady. A myslím, že je dobré, aby čtenáři věděli, kdy tak články čekat. 

V dohledné době čekejte také recenzní článek z obchodu Krásná každý den, na knihu Adaptace, rady a typy k blogování a podobně. Abych vám také nevyzradila vše. Samozřejmě ještě sepíšu tolik oblíbené názorové články. Jaké téma by vás zajímalo? Také asi zařídím novou rubriku s názvem z koňského deníku, kde vám budu psát o mém velkém zájmu, jezdectví. Zajímala by vás?

Informace ke Giveaway

Slíbila jsem za 50 čtenářů giveaway. Objeví se tu již brzy, doufám, že do 14 dní. Některé výhry mám již připravené, ovšem zajímá mě, co vy by jste si přáli vyhrát? Kosmetiku, knihu či nějaké drobnosti? 

Budu ráda, pokud napíšete a sdělíte mi svůj názor. :)

A to je nejspíš pro dnešek vše, já vám ještě jednou děkuji, jste opravdu úžasní!

16 komentářů:

  1. Vzhled je super! :) Jinak co se týče článků o jezdectví, tak ty by mi rozhodně nevadily :) Aspoň budu vědět, jak se ty pátky vždy máš :) :D

    OdpovědětVymazat
  2. Tento nový vzhľad musím pochváliť, je veľmi príjemný. Takisto sa teším na rady pre blogerov a určite pripoj aj tie články o jazdectve. Sama som kedysi jazdila na koni, takže budem netrpezlivo čakať... :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Vzhledu blogu jsem si všimla nejdřív na blogu u Lucy a je vážně moc pěkný. Úspěchy ti moc přeju a na soutěž se těším (vím, že mě se to mluví, když tvůj blog znám asi jenom měsíc, ale třeba knížka by byla fajn :D).
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Poohlédnu se po nějaké, která by mohla většinu zaujmout. :)

      Vymazat
  4. Rozhodně bych ráda viděla rady k blogování a články o jezdectví klidně také. :) Co se týče giveaway, byla by skvělá výhra třeba nějaká kniha, takovou giveaway jsem ještě neviděla. :) A gratuluji k 50 čtenářům a 10 000 zobrazení. ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! :) Koukám, že o knihu je docela zájem. :)

      Vymazat
  5. Gratuluji a přeji ať se daří :)Design se mi také líbí.

    OdpovědětVymazat
  6. Wow, Týno, gratuluju! :o Zasloužíš si to! Ten layout je naprosto úžasný!
    I když nejezdím, uvítala bych články o koních - ale ne moc složité, děkuji. :D Zkrátka piš o tom, co tě baví, my se přizpůsobíme. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Složité by určitě nebyly. :D Ale děkuji moc Gabčo! :)

      Vymazat
  7. Na giveaway se moc těším. Klidně to může být kosmetika či nějaká kniha. :) Nový vzhled blogu je super. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou to různé věci, které zaujmou. V příštím týdnu se na blogu objeví!

      Vymazat
  8. Nový vzhled blogu je opravdu pecka a taky bych brala kosmetiku nebo knihu...kniha by byla asi lepší :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!