2. března 2016

Krásná každý den - tělový jogurt a oční krém

Vítejte u nového recenzního článku!

Dnes bych vám ráda představila dva výrobky z e-shopu Krásná každý den. Měla jsem možnost výrobky vyzkoušet a musím říct, že jsem opravdu mile a příjemně překvapená! Vybrala jsem si dva výrobky, tělový jogurt s vůní levandule a oční krém s kofeinem. A jaký na ně po ozkoušení mám názor?

Balíček

Jak vidíte, výrobky přišly zabalené opravdu nádherně!

 Věnování od samotné majitelky

 Samotné výrobky 

Vím, že e-shopů s přírodní kosmetikou je v dnešní době mnoho, ale já bych do toho mého chtěla dát trochu osobního přístupu a zaměřit se více na české a slovenské výrobce a trochu je tím i podpořit. V e-shopu najdete i zahraniční produkty, jen postupem času se z nich stane menšina.
Všechny značky, které v mém e-shopu najdete jsem nejprve sama vyzkoušela. Přece jen si nedám na triko nabízet vám něco, o čem nejsem přesvědčená, že je dobré :-)

Slova samotné majitelky Míši jsem sem prostě musela zkopírovat! A musím říct, že s Míšou byla opravdu skvělá komunikace, milá, profesionální přístup a vstřícná. S Míšou se vůbec nemusíte bát mluvit. :) Takový ochotný přístup se jen tak nevidí. A jdeme na výrobky!

Oční krém s kofeinem - noční

 Hustý mastný balzám nabitý kofeinem s krásnou kávovou vůní zmírňuje a zabraňuje vzniku otoků v okolí očí. Balzám stimuluje a obnovuje buněčnou strukturu, čímž napomáhá k lepší cirkulaci krve a tím zdravějšímu a mladistvějšího vzhledu pokožky kolem očí. Podporuje prokrvení pokožky pro zesvětlení kruhů pod očima.

Cena: 269 Kč
Množství: 10 g

Oční krémy jsem skoro nepoužívala, ale chtěla jsem ho vyzkoušet. Balení je opravdu malinké, ale nenechte se mýlit. Stačí opravdu malé množství a postačí na obě oči. Tudíž vydrží opravdu dlouho.

Obsah je nažloutlý a je opravdu silně cítit po kofeinu. Myslela jsem, že bude cítit méně, alespoň já bych to uvítala, někomu to ale může vyhovovat. Záleží asi na člověku.

Co musím opravdu pochválit je to, že nádherně promašťuje a kůže zůstává dlouho vláčná. Cítíte se hned úplně jinak, někdy bych snad i řekla, že jsem skoro ucítila krém pracovat. Promaštění má podobné jako kosmetická vazelína. 

Používání je lehké, stačí odšroubovat lehounce víčko. Ale není to zas tak lehké, tudíž se nemusíte bát, že se vám někde v kabelce otevře.

Rozhodně bych tento oční krém doporučila. Jedinou vadou pro mě až moc silná vůně, ale za sebe můžu říct, že výsledky byly už po týdnu vidět.



Organický tělový jogurt levandulové pole

Buďte krásná a sebevědomá s jemnou pokožkou, které dosáhnete díky tomuto tělovému jogurtu. Tělový jogurt je vyrobený z kokosového a slunečnicového oleje s extra dávkou bambuckého másla, oleje z meruňkových jader, aloe verou a vitamínem E, které nakopnou váš zevnějšek do správné formy a nadopují energií! Tento tělový jogurt je navíc obohacen o levanduli. 

Cena: 247 Kč
Množství: 250 ml

Miluje vše, co se týká levandule! Když jsem projížděla obchodem a vybírala, nemohla jsem si vybrat. Až jsem narazila na organický tělový jogurt a řekla jsem si, že bych ho mohla vyzkoušet. A byla tam vůně levandule, nemohla jsem to tam přece nechat, že ano?

Složením je podobný jako tělovým mlékům. Co mě překvapilo při prvním použití bylo to, že z malého množství se vytvořilo mnohem větší množství. Asi to nechápete, ale byl to stejný princip jako u opalovacího krému. Po rozetření se krásně vstřebal.

Vůně levandule je opravdu výrazná a za to jsem opravdu ráda. Ale někomu to vyhovovat nemusí. Byla jsem zvědavá, jak dlouho vydrží. Po rozetření a vstřebání vydržel zhruba několik hodin, zhruba kolem 6, když jsem nedělala žádnou velkou námahu.

Velké pozitivum je, že od doby, co jsem ho začala používat, jé mé tělo více hydratovanější a na pohled jemnější. S tímto jogurtem jsem opravdu spokojená a přemýšlím, že si ho objednám, až mi dojde.



Děkuji za možnost vyzkoušet tyto výrobky!

Máte zkušenosti s tímto e-shopem? Pokud ne, chtěli by jste některé produkty vyzkoušet?

12 komentářů:

  1. Tuto kosmetiku úplně zbožňuji! Krém na oči už jsem zkoušela a můžu ho jen doporučit!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Obojí vypadá zajímavě, o těchto značkách ani e-shopu jsem nikdy neslyšela, ale zaujalo mě to. :)

    xxx
    http://dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ten oční krém mě zajímá čím dál tím více.. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho zkus, hodně blogerů ho zkoušelo a mají ho velmi rádi. :)

      Vymazat
  4. Tělový jogurt, to čtu poprvé. Ale když voní po levanduli...uhm. :)) Oční krémy nepoužívám, ale tento vypadá dobře. ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem o něm slyšela poprvé, proto jsem ho chtěla vyzkoušet. A nezklamal. :)

      Vymazat
  5. ANo, tento eshop mám veľmi rada a tiež mám vpláne vyskúšať takyto telovy jogurt .:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!