26. dubna 2016

Co se naučíte ve vztahu

Vítejte u nového článku!

Vztah je krásná věc. To vám jistě potvrdí každý, kdo již ve vztahu měl či ho má. I já mohu potvrdit, že je to jedna z nejlepších věcí, co mě kdy potkala. Spoustu věcí se také naučíte. A jaké?


  1. Naučíte se vážit si volného času pro sebe. Protože najednou skoro volný čas nebudete mít, buď budete ve škole, v práci nebo s polovičkou. Pak je těžké si nějaký ten čas si pro sebe najít. 
  2. Samozřejmě se naučíte bránit svou část jídla. Pokud je to něco, co milujete, je dobré si to někam pořádně schovat nebo to hned sníst. Dělit se je správné, ale někdy člověka popadne sobectví a tu Milku si chce sníst celou sám.
  3. Postel je najednou malá. Protože se o ní dělíte. Je krásné ležet vedle své drahé polovičky, ale člověk občas potřebuje se pořádně roztáhnout. Ale zase pak nemáte přírodní teplo.
  4. Miliony liků na facebooku! Fotky, kde jste se svým miláčkem, jsou prostě IN a vám najednou přibude hodně liků i od lidí, co se s vámi dřív nebavili. A focení s miláčkem je prostě fajn.
  5. Začnete o sebe automaticky více dbát a budete vybírat lépe oblečení. To vaše oblíbené vytahané tričko s Mickey mousem asi nebude to pravé na rande do drahé restaurace ...
  6. Zjistíte pravý význam slova žárlivost, protože jakmile se v dosahu 10 metrů od vaší lásky objeví jiný jedinec, automaticky váš mozek nalaí vlnu zabít.
  7. Máte jedinečnou příležitost ukázat svou pravou povahu. Nebylo by dobré, když by váš miláček zjistil až po svatbě, jak jste ve skutečnosti šílená/ý.
  8. Ve dvou se to vždy lépe táhne. Ať už je to společné zkažené vaření nebo rvaní o vysavač.

Co jste se naučili ve vztahu vy?

10 komentářů:

  1. Tak, no, já se zatím ve vztahu nic nenaučila.. :D Ale tak je mi čtrnáct, zatím nepotřebuju. :D Každopádně bezva článek. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Hezký článek, alespoň to vím dopředu :D No jo, nic pro forever melouňáky :D Každopádně tohle lze zpozorovat i na mém okolí, takže vím, že v tom máš pravdu :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je to hezký článek :). Líbí se mi, že mluvíš upřímně. Jinak myslím, že je to zajímavé téma, ale pro mě zatím nepotřebné :D

    OdpovědětVymazat
  4. Jojo, naše klasické rvaní o vysavač... :3 :D

    OdpovědětVymazat
  5. Podala jsi to humorně, pěkný! :3

    Já jsem se neučila ustupovat a trochu se otevírat, důvěřovat... Vážím si volného času. Komplimenty se teprve učím přijímat stejně jako dárky. Třeba se mi to jednou povede! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!