29. června 2016

Balzám na rty Apple Spice

Vítejte u nového recenzního článku!

Balzámy na rty jsou pro mě velmi důležité a snad skoro na každém místě doma se mi jeden válí. Dalo by se možná říct, že mám na nich menší závislost. Proto jsem si jako další výrobek k testování vybrala právě balzám, na který jsem četla samé dobré ohlasy. Jak u mě obstál?

Balzám na rty Apple Spice

 Obsah: 4,2 g
Cena: 109 ,-

Výrobek můžete koupit zde


Tento balzámek na rty obsahuje samé dobré věci – organické oleje, bambucké máslo, vitamín E a přírodní vosky. Velice dobře se nanáší, je bezbarvý a dodá vašim rtům jemný lesk. Rty krásně vyživí a hydratuje.

Jak jsem již psala, balzámy jsou pro mě nesmírně důležité. Normálně se mi nestává, že by mi balzám nevyhovoval, ono záleží také na správném výběru a moje rty naštěstí snesou většinu balzámů a skoro na žádný si nestěžují. Vybrala jsem si zajímavou příchuť, čaj, kyselé jablko, skořici a to vše vytváří dohromady chuť jablečného moštu.

Na první pohled vás zaujme zvláštní, ale moc hezké balení. Na balení máte napsané základní informace. Balzám je vyrobený v klasické šroubovací tubě. Tudíž aplikace je velmi snadná. Malé balení se vejde všude. Obsahuje složky jako organické oleje, bambucké máslo, vitamín E a přírodní vosky. Je bezbarvý.

Nemám ráda balzámy, co se hned vstřebají, proto jsem ráda, že tento po nanesení zůstane na rtech a vytvoří ochranou vrstvu. Vůně je opravdu velmi cítit a po nanesení máte chuť na jablka. Nevýhodou je, že tato chuť může být pro někoho dost silná.

Tento balzám není určitě nejhorší a mě vyhovuje. Naopak. Je i levnější, když si ho srovnáte například s Eosem, který je mnohem dražší a není v něm tolik dobrých složek pro vaše rty jako v tomto. Pokud máte rádi pocit, že na rtech něco máte, milujete jablečnou vůni moštu a máte rádi přírodní produkty, je tento balzám přesně pro vás.




Znáte tento balzám ve stejné nebo jiné příchuti? Jak často používáte balzámy? Jaké máte nejraději?

8 komentářů:

  1. Balzámy, narozdíl od tebe jsou kosmetická věc kterou používám minimálně a naprosto se bez nich obejdu. Tyto Rumors znám z recenzí na blogách ale nevlastním ho. Já teď používám od Topvet Kokosový nebo třešňový.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se celkem máš, že se bez nich obejdeš. Já bohužel ne, mám často popraskané rty a balzámy mi to alespoň hydratují a zmírňují.

      Vymazat
  2. Já jsem na balzámech vždycky ujížděla, ale teď už mám jen jeden a to Neutrogenu. :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ja mám veľmi veľa balzámov a používam ich naozaj dosť málo, no väčšinou ma pri ich kúpe lákajú recenzie alebo to, že sú to nejaké novinky, no myslím, že veľakrát upúta aj obal, takže si ich hneď musíte kúpiť :) Ja nemávam popraskané pery a keď som jedno obdobie mala, veľmi mi pomohol Baby Lips, čo sa týka Eosu, podľa mňa nie je až tak dobrý, ako je propagované, ale možno dlhodobé používanie je iné :) Tento balzám vyzerá podľa mňa dobre :) Musí nádherne voniať!

    www.frenchstyle.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Eos se vyrovná naprosto všem balzámům, žádný hej to není, platí se jen za značku. :)
      Ano, voní nádherně!

      Vymazat
  4. Zdravím! Balzámy miluju, mám jich plno a využívám je hlavně v zimě. Každopádně mám nejraději balzámy od firmy Balea. Jinak jsem zpět na blogu tak když budeš mít chuť můžeš mrknout :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!