13. července 2016

Dodržuj pitný režim s Labeloo

Vítej u nového článku!

Dnešní recenze bude možná trochu netradiční, ovšem k mému blogu téma lifestyle patří a tudíž se zde neztratí. O čem je řeč? Dnes bych vám ráda představila lahvičku od firmy Labeloo, kterou určitě většina zná nebo o ní alespoň slyšeli. 


Na e-shopu je opravdu velký výběr. Proto je vám asi jasné, že jsem měla velké problémy si jednu vybrat. Ze začátku jsem si jich vybrala asi pět, pak jsem postupně vyřazovala. Nakonec to vyhrála plastová lahev z kolekce Esprit, která mě okouzlila svým vzhledem. Skleněnou jsem nechtěla, protože plastová je pro mou potřebu praktičtější.


Popis: Kolekce lahví ESPRIT vás okouzlí elegancí a romantickými motivy, které připomínají lehkost jarního vánku a vůni prvních květů. Peří, ptáci a stromy evokují svobodu ducha, stejně jako lahve ESPRIT, které si můžete vzít všude s sebou. 

Co slibuje lahev Labeloo?
  • Lahev je houževnatá, hydroliticky stabilní a především odolná proti teplu a chemikáliím.
  • Můžete do ní nalít horké tekutiny až do 100 °C.
  • Lahve neobsahují toxické sloučeniny Bisfenol A (BPA).
  • Lahev je určena pro dlouhodobé užívání.
  • Lahev je možné umývat v myčce.
  • Lahev je vyrobena z Eastman Tritan amorfního kopolyesteru, který je odvozen z rostlinných zdrojů a nese BPA certifikát.


Lahev je opravdu krásná a elegantní. Tím si mě naprosto získala. Hned, jak mi dorazila, jsem ji umyla a začala ji používat. Zkusila jsem do ní dát snad všechno - od normální šťávy po různé vody s kousky ovoce.

Zaujalo mě taky, že vydrží takovou teplotu. Zkusila jsem to a dala si do ní čaj na ráno. Ano, vydržela to, ale byla celkem horká a hůře se držela. V tom má výhodu její skleněná sestra, která má gumové držáky přesně kvůli tomuto.

Co jí musím velice vychválit je to, že i v horku vydrží relativně dlouho tekutina uvnitř studená ( samozřejmě pokud ji máte na přímém slunci tak ne). To mě překvapilo a v těch horkách, co teď byli, jsem to velice uvítala.

Lahev má obsah 0,6 l a stojí 269,-, což určitě není nejhorší cena. Určitě se nehodí na celodenní cestování (pokud nemáte místo, kde si můžete lahev doplnit). Já ji často využívám doma, když jsem v pokoji či když jezdím ke koním. Co je také důležité, dá se snadno umýt. Lahvičku rozdělíte na tři části při mytí - kryt, tělo a část, ze které se pije.

Pokud chcete pěknou, elegantní lahev, je tato přesně pro vás. Labeloo má opravdu velký výběr druhů, potisků a velikostí, od elegantních po sportovní. Vybere si každý!




 

E-shop s velkým výběrem naleznete ZDE!
Mou lahvičku naleznete ZDE!
Instagram najdete ZDE!

Děkuji Labeloo za možnost vyzkoušet jejich produkt!
Znáte lahvičky Labeloo? Pokud ano, jaké jsou vaše zkušenosti? Pokud ne, chcete ji vyzkoušet?

15 komentářů:

  1. Slyšela jsem o Voss a My Bottle, ale o této flašce nikdy. Je krásná. :)

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jé ta vypadá moc dobře:) sice mám Voss, ale tato mě dost zaujala:)

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám 600 ml flašku z Ikey za cca 3$. Svůj účel plní, je téměř nerozbitná, neteče a má hezký design, tohle mi připadá předražený a vlastně zbytečně a ani tenhle design se mi moc nelíbí, ale to je věc názoru :) jsem ráda že jsi spokojená, jdu se mrknout po jejich stránkách a prohlédnout si další

    OdpovědětVymazat
  4. Já třeba osobně používám láhev Sigg - také můžu jen doporučit :) ale jinak musím pochválit za jinak kvalitní recenzi ^_^ ♥ Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadá vážně dobře. I ta cena je přijatelná. Asi popřemýšlím nad koupí. Já používám spíše skleněné flašky. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro mě jsou zase lepší plastové, protože je menší šance, že je rozbiju. Každý je na něco jiného. :D

      Vymazat
  6. Je nádherná :) mám na ňu zálusk už dlhšie, akurát iný design, no tento je naozaj dievčenský a veľmi pekný :) Podľa mňa je skvelé, že aj fľaška môže byť taká hravá a v podstate in

    www.frenchstyle.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Dobrý den,
    podobné drinky bych taky ocenil tady. Když už tam mají strašně moc různého jídla a balíčků, tak tohle by rozhodně neuškodilo. Hlavně na léto ideální a v zimě si z toho můžete udělat smoothie. Třeba takhle to dělám já se snídání... :P Možná jim napíšu. :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!