30. srpna 2016

Krása náramků Deltimo

Vítejte u nového článku!

U mě jste snad zvyklý na cokoli. Knihy, kosmetika ... ovšem dneska zabrousíme malinko někam jinam. Ráda bych vám představila netradiční náramky. Díky firmě Deltimo jsem měla možnost je vyzkoušet a vidět na vlastní oči. Jak vypadají, kolik stojí a jaké jsou?


Obliba náramků stále stoupá, zůstávají oblíbeným stylovým doplňkem, který je snadno dostupný a vhodný pro všechny, kdo chtějí dát najevo svůj vybraný vkus. Náramek má pro svého držitele zpravidla mnohem hlubší význam, než tomu je u ostatních běžných šperků. Ukrývá v sobě kus osobnosti svého nositele a jeho osobní příběh i vzpomínky. Náramky jsou velmi žádané i jako dárky, vybírat z bohaté nabídky šperků DELTIMO je přímo potěšením a díky široké paletě vzorů lze pro každou blízkou osobu zvolit náramek, který s její osobností dokonale souzní.


A jaké náramky jsem si vybrala? Pojďme se na ně společně podívat!

LEONIDAS 5

Náramek můžete pořídit ZDE

Náramek v kombinaci černé a zlaté barvy působí už na první pohled velmi slavnostním a elegantním dojmem, který umocňují ještě dvě královské korunky, které jsou spojené s matnými černými korálky, mezi kterými je zarámovaná bojová přílba. Kombinace s nablýskanými korálky, které obklopují klenot náramku, působí strohým a přitom efektním dojmem, šperk se hodí pro každou příležitost. Nasazení i sejmutí je snadné díky pružnému a současně dostatečně pevnému gumovému svazku, na němž jsou korálky navlečeny.

Nevím proč, ale tento náramek na první pohled působí drsně, ale zároveň elegantně. Jasně říká: Dnes tady velím já! A právě proto se mi zalíbil. Často mám chvíle, kdy se cítím nesebevědomě a dle mého tento náramek dodá to potřebné sebevědomí.

Každou kuličku na náramku zdobí jemné popraskání modré, bílé a šedé barvy. Kuličky dovršuje bojová přilba s korunkami, každá na jedné straně. Možná proto působí náramek tak bojovně. Připomíná mi Itálii a gladiátory. 

Tento náramek doporučuji hlavně pro ženy, co mají menší ruku, protože ze všech čtyř náhrdelníků má nejsilnější gumu a ruku nádherně obestře!




CROWN 6

Náramek můžete pořídit ZDE

Královská koruna patří podle zažitých představ na hlavu panovníka, ať už se jedná o osvíceného vladaře, brutálního despotu či ušlápnutého zbabělce. Ovšem v případě, že zvolíte královskou korunu jako módní doplněk na dekorativním náramku, je všechno trochu jinak. Pozlacený symbol královské koruny je detailně vyveden a v kombinaci s matnými korálky z lávového kamene je velmi působivým módním doplňkem, prostě šperkem "Par excellence".

Ze všech čtyřech je tento můj nejvíc oblíbený. Fialová barva je má nejoblíbenější. A společně s korunkou je tento náramek naprosto úžasný!

Jak vidíte, fialová tam není jen jedna. Náramek se pyšní mnoha odstíny fialové a jako doplnění ho doplňuje jedna zlatá kulička a zlatá korunka. 

Dle mého by se skvěle ladil s béžovými či světlejšími částmi oblečení. Dokonale si dovedu představit béžové šaty a na ruce tento fialový náhrdelník s fialovými perličkami v uchu. Vypadá tento náramek spíše slavnostněji, ovšem já ho nosím skoro každý den, ať jsem doma nebo ve městě. Neberu si ho jen ke zvířatům a na koupání, vím, jaká jsem šikovná a nechci si ho hned zničit.




LEOPARD 6

Náramek můžete pořídit ZDE

Elegantní doplněk v podobě náramku, sestaveného z velice dekorativních lávových kamenů s originální kresbou, doplněný stylizovanou kovovou hlavou leoparda, šperk, který se hodí k nejrůznějším příležitostem. Může být doplňkem slavnostních šatů stejně jako úžasnou ozdobou pro krasavici na pláži, která je oděná velmi spoře, přitáhne zrak každého, kdo má vytříbený cit pro umění a krásu. Díky pružné a současně dostatečně pevné gumičce spolehlivě drží na ruce a lze ho přitom bez problémů sejmout. Zdobit může pochopitelně i mužské zápěstí, o tom není pochyb.

Leopardí náramek je ze všech zcela určitě nejelegantnější, proto se u mě řadí mezi ty nejvíce oblíbené. S předchozím fialovým vypadá nádherně, vzájemně se doplňují. Člověka zaujme, že perly nejsou čistě bílé, sem tam je hnědá skvrnka, která dodá tomuto náramku na kráse.

Tento šperk se hodí jak ke slavnostnějším příležitostem, tak pro doplnění obyčejného outfitu do práce či do školy. Nádherně ho doplní a dodá šmrnc!

Kdo miluje eleganci, je tento náramek pro něj jako stvořený. Musím říct, že s tímto náramkem se mi fotilo úplně nejlépe. Byl snad jako stvořený k tomu vyfotit se u posledních růží, co u nás rostou. Jednoduchý, elegantní, to je přesně on!




 SKULL 2

Náramek můžete pořídit ZDE

Jedná se o precizně pletený kožený náramek, na němž je navlečena lebka, z druhé strany je opatřen spolehlivou magnetickou spojkou v ozdobném provedení. Tento velmi elegantní společenský doplněk, který bude zdobit stejně efektně ruku mužskou jako něžnou ručku ženskou a vždy upoutá zaslouženou pozornost. Nebojme se toho, že bychom s tímto módním doplňkem vzbudili nežádoucí emoce, spojení strohého a současně dokonalého tvaru lebky s pletenou kůží možná u leckoho vyvolá lehké mrazení v zádech, není to ale přesně to, po čem občas ve skrytu duše toužíme?

Lebky, lebky ... pokud se podíváte u mě do šperkovnice, celkem hodně šperků má na sobě jakýmkoli stylem vyobrazenou lebku. Na první pohled je tento náramek jednoduchý: černá kůže, co vypadá jako copánek, dvě zlaté lebky a magnetické uchycení. 

Dle mého je tento náramek vhodný pro lidi, co se nebojí se odvázat, zase ale zároveň nechtějí vyděsit veškeré své okolí. Je jednoduchý, ale zároveň okouzlí svou razantností. 

Jak vidíte, je bohužel pro mou malou ručku větší, i tak se ale dá unosit. Ale zalíbil se příteli, tak jsem mu ho darovala. I když je to dámský náramek, tak i na našich chlapácích vypadá krásně a mužsky.




DĚKUJI DELTIMO ZA MOŽNOST VYZKOUŠET JEJICH ÚŽASNÉ NÁRAMKY!

Znáte náramky Deltimo? Líbí se vám tento styl náramků?

13 komentářů:

  1. Leonidas! Sparta! [záchvat historického maniaka, omluv prosím] Potřebuju ho! :D

    xxx
    dream-little-dream.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné, líbí se mi, jak si dávají záležet na detailech. :) Každopádně ještě nejsem ve fázi, kdy bych je potřebovala. Ségra si ale koupila a je z nich nadšená. :))
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem docela kooukala, když jsem si všimla těch krásných detailů. :)

      Vymazat
  3. Líbí se mi ten s korunkou. :) Zbytek není nějak můj styl :)

    OdpovědětVymazat
  4. jsou pěkné, ale na aliexpressu se dají najít za cenu okolo 3€ :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cena by byla dobrá, ale tam bych se bála asi jak je to s kvalitou ... kamarádce se věci z aliexpressu do týdne zničili, tak nevím ... :/

      Vymazat
    2. Týna: Řekla bych, že tato firma prodává úplně to samé, akorát to vydává za svůj výtvor ;-)

      Vymazat
    3. Tyto typy náramků vyrábí mnoho firem. :) Ono spíš já aliexpressu moc nevěřím, jednou jsem si tam zkusila objednat kryt na mobil a rozbil se mi po necelých dvou dnech.

      Vymazat
    4. Zrovna dneska jsem o tom četla na facebookových skupinách. Zajímavé ...

      Vymazat
  5. - Nevrácení finačních prostředků při odstoupení od smlouvy
    - Nekomunikují, telefonní číslo co bylo na e-shopu nedostupné
    - Z Facebooku mažou komentáře
    - Podávám podnět pro Českou obchodní inspekci
    - Rozhodně nedoporučuji !!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkově je mi jedno, odkud náramky jsou, mě pošloužili. Ale toto mě zajímá, můžeš mi prosím napsat více?

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!