16. listopadu 2016

Jak být IN?!

Vítej u nového článku!

Každý z nás někdy zatoužil být oblíbený či nějak opěvovaný. A jak toho docílit? Jednoduše. V dnešním článku mám pro vás pár  rad a tipů, jak se takovým člověkem stát. Jdeme na to!


Bez iPhone ani ránu!
Lidi, je samozřejmě nad slunce jasné, že bez iPhona to nejde. Přeci musíme do té oblíbenosti nějak zainvestovat ne? A proč ne zrovna do tohoto úžasňoučkého mobilu v mnoha variantách a vzhledů? Když už nemáte nedejbože na nový, bazarový také postačí. Nemusíte mít nutně nejnovější iPhone 7 (i když to by jste byli IN už moc), stará dobrá 5, 5S to zcela určitě jistí. A pokud budete mít i iMac a AppleWatch, budou z vás určitě bohové! Na to vemte jed!

Sleduj, co se nosí!
Pffff, oblíbené tričko nebo oblíbené tepláky? Ne, to na sebe určitě neber! Dneska letí úplně něco jiného. Čím více značkového oblečení máš, tím lépe. Lidé koukají na značky, tak ať jich máš hodně. Boty jsou IN například Airmaxi, které jsou prostě cool a teď v zimě určitě nezapomeň na všemi oblíbenou bundu s kožíškem (hlavně až začne sněžit, nezapomeň se v ní vyfotit s rozpuštěnými vlasy).

Bez sociálních síťí to opravdu nejde!
Jak by to šlo bez Fejsbuku, Instáče nebo Snapíku? To by jste nepřežili! Jak mít dokonalý Facebook? Jednoduše, udělejte dokonalé selfie s vyšpulenými rty, krapet poodhalenými ramínky a svůdným pohledem. Jako úvodní fotku si dejte nějaký dechberoucí citát, který vás vystihuje. A hlavně si přidávejte co nejvíce lidí, hlavně opačné pohlaví, ať to vypadá, že jste žádaní. Na instagram dávejte denně nejméně 10 fotek, od nákupů po jídlo, ať všichni vidí, jak máte dokonalý život. A na snapu používejte cool filtry, jako je pejsek a kytičky do vlasů, to je prostě nutnost. A nezapomeňte i sdílet na FB a Instáči!

Normálně chování? Ale prosímvás!
Myslíte si, že kluci/holky chtějí normální lidi? Ale prosímvás! To v žádném případě. Musíte se chovat přitažlivě, ale zároveň nedostupně. To mají kluci/holky rádi! Nesmíte být hned ti nejlepší Bff, přeci jen musíte trochu někoho napínat ne? A ještě dodatek, nezapomeňte dávat na FB hodně nových selfíček, aby ostatní viděli, jak jste krásní a oblíbený.

Prosím, berte tento článek trochu s vtipem a nadsázkou! :)

16 komentářů:

  1. Doufám, že celý článek je jen jedna VELKÁ IRONIE...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě. Pod článkem je věta, že máte brát článek s vtipem. ;) :)

      Vymazat
  2. Lol, tak tohle je vtipné a celkem výstižné. Naštěstí už tohle moc nevnímám. S nikým takovým se nebavím. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jééé,tak se chová každý druhý,nejvíc teda nesnáším ty kytičky na snapu,každá ze sebe udělá vílu,bože :D Není nad to,vyfotit se rozcuchaná po ránu a s kočkama v posteli :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, všude kytičky a třpitky, že pomalu ani nejde vidět samotný člověk ... mě se v životě nepodařilo nějak se snapchatem naučit a jsem za to ráda. :D

      Vymazat
  4. Tak takhle salty článek jsem dlouho neviděl už :D Ale pobavil :D Bez iPhonu to přece nejdeee neeeee...?!? :D

    OdpovědětVymazat
  5. :D Pobavilas mě. Přesně takovým lidem se snažím vyhýbat. I když iPhone má teď každý, tomu už se nevyhnu, snažím se aspoň vyhýbat lidem, kteří se chovají, jak kdyby vlastnili zeměkouli.

    gingerjannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. No... jako neříkám, že nesouhlasím, ale teda říkat, že iPhone si lidi kupují proto, že je to in, to je pěkná blbost. :D Já si teda iPhone koupila kvůli tomu, že je prostě lepší (podle mě) než mobil s androidem. :D Já vím, že to je ironie, ale tohle teda mi přijde, jako bullshit. :D

    www.fakynn.blog.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to narážka na lidi, kdo si ho s tímhle úmyslem kupuje, bohužel znám hodně málo lidí, co si ho kupují jen díky vlastnostem ... :/

      Vymazat
  7. haha čistá pravda dobre písaný článok :D len s tým iphonom nesuhlasim mala som iphon lenže mi spadol do vody a zachránila som ho ryžou lenže potom začal skratovať tak som sa ho musela zbaviť velmi jednoduchý operačný systém IOS je tam čo mi príde ovela lepší ako android teraz už to bude rok co mam android a neviem na nom robit a na nový zatial nemam :D

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak on není tak špatný, ale stala se z něj hodně známá značka, co často lidi berou tak, že když ho mají, tak jsou něco víc ... :)

      Vymazat
  8. Snažila jsem se pobavit a zároveň to podat tak, jak to vidím já. :D :) A děkuji!

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem dlouho odolávala mánii s iPhone, ale kamarádka o něm tak dlouho básnila, až jsem si ho také koupila. Zajímalo mě, jestli je opravdu o tolik lepší než běžný mobil a je :-) . Z těch aplikací, které iPhone nabízí, jsem opravdu nadšená. Lituju, že jsem si ho nekoupila už dřív. Abych si ho hned nerozbila, tak jsem si k němu koupila kožený kryt iCarer a i tak na něj dávám velký pozor :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!