6. prosince 2016

Jak se stát slavným youtuberem?

Vítej u nového článku!

Určitě znáte dnešní éru youtuberů. Baví vás také natáčet? Myslíte si, že na to máte? Že by jste měli lidem co nabídnout? Tak přímo pro vás je tento článek. Mám pro vás pár rad, jak dosáhnout toho, aby jste se na youtube prosadili.



  • Prvním krokem je založení jména vašeho kanálu. Je to celkem jedno, až budete slavný, lidé si vás stejně budou pamatovat. Kdo z youtuberů má normální jména? Shopaholic Nicol, Stejk, Gamer, je celkem jedno, co vyberete.
  • Nahrajte nějaké video. Když bude mít pěkné efekty, polovina cesty je za vámi. A když budete mít na sobě/v pozadí samé drahé věci, jako je Pandora, IPhone a podobně, jistě si vás všimnou hned.
  • Musíte si získat publikem. Facebook je nejlepší a nejrychlejší cesta. Odkaz na váš kanál dejte do všemožných skupin, co najdete. Nejlépe několikrát denně, nejlepší doba je odpoledne a večer.
  • Piště komentáře pod jména slavných youtuberů. Nejlepší jsou komentáře, kde něco kritizujete. Takto si vás totiž všimne nejvíce lidí a tím si váš kanál zapamatují. Můžete najednou přes den získat stovky odběrů.
  • Dělejte soutěže a děkovná videa za různé počty odběrů. Přitáhne to víc lidí. Často ale i ty, co jen chtějí cenu a pak dají odběr pryč. Někteří ale odběry nechají. Možná.
  • Po úspěchu se nezapomeňte účastnit různých akcí osobně. Lidé si vás lépe zamapatují, když si s vámi pokecají.
  • Určitě je dobré mít vlastní propagační materiály. Trička, limonádu a tak.
  • Je nesmírně výhodně se "kámošit" se slavnými youtubery, nejlépe s nimi natočte video. Jejich fanoušky to zaujme a najednou máte o mnoho odběru navíc!
  • Poslední bod: zapojujte se do youtube válek! Další odběry navíc!

Prosím, berte článek s nadsázkou! :)

8 komentářů:

  1. Tady uplně není poznat, že je článek myšlen sakasticky... Došlo mi to asi tak až v půlce :D Ale jinak bezva článek, jako vždy :) :*

    OdpovědětVymazat
  2. Na začátku jsem se chtěla rozčilovat co to je za hovadinu. :D Pak mi došlo, že to je výňatek kravin co se na ytb dějí. :D Pobavilo, jednoznačně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, chtěla jsem to pojmout zábavně a trochu si zároveň postěžovat na to, co mi vadí. :D

      Vymazat
  3. Rada ctu takoveto clanky o youtube, je to vtipne ale pravdive.

    OdpovědětVymazat
  4. Samozřejmě nesmíte zapomenout natáčet to, co ostatní a snažit se nebýt originální, nejlepší jsou samozřejmě "hauly" :D
    http://fantasyalatriel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!