15. února 2017

Náramek z koňské hřívy TRISTAN od AIVA

Vítejte u nového článku!

Chtěli jste někdy nějaký neobvyklý šperk? Zajímavý a originální? A jsi k tomu milovník koní? Já ano. Nevěděla jsem, co si k minulým narozeninám přát, až jsem na konec narazila na tento náramek z koňské hřívy. Rozhodla jsem se, že bych ho chtěla a dostala jsem ho od přítele. Jak se mi líbí a jaký na něj mám názor?

Oficiální foto z aiva-shop.com

Popis náramku z oficiální stránky
Dárek, vzpomínka nebo jen oblíbený talisman? To je náramek z koňské hřívy TRISTAN.U náramku si volíte způsob zapínání a obvod své ruky. Další doplňky lze vyrobit na přání (korálky, zdobení, proplétání barvami, přívěsky, talismany, perly... -> dopište do poznámky k objednávce, za příplatek dle domluvy).Náramky vyrábíme na zakázku, lze dodat žíně koně poštou či si nechat vyrobit náramek z našich zásob. Naše zásoby jsou z podzimních sestřihů našich koníků či z darované hřívy známých.

Cena: od 379,-


První věc je ta, že jsem čekala něco trochu jiného. Ano, je krásný. Skvěle propracovaný. Ale má zároveň i pár nedostatků. První je ten tvar, neustále se přetáčí na ruce (možná jsem si měla vzít o 1 cm menší). Tím, jak má tvar do podkovy (což je hezké, ale značně nepraktické), se uchytí v jedné poloze a z té lítá sem a tak.

Druhý nedostatek považuji za cenu. Zjistila jsem totiž, že výrobní náklady jsou mnohem nižší než cena náramku. Osobně jsem za něj sice nedala asi korunu, ale kdyby ano, prošla bych si jiné e-shopy či soukromé osoby, které je vyrábí mnohem levněji a stejně kvalitně. Také mě zklamalo, že zapínání celkem rychle ztratilo lesk a vypadá "zašle".

Zároveň je ale tento náramek krásný. Na ruce vypadá vkusně, nenápadně, ale zároveň zaujme. Můžete si dodat dokonce i hřívu z vlastního koně, tudíž vám bude jakoby blíže nebo žíně ze skladu (to je ale dražší). Můžete si vybrat několik druhů zapínání a velikost vaší ruky, aby vám seděl co nejlépe (doporučuji o 1 cm menší než co naměříte). Přijde vám v pytlíčku. Co musím také pochválit, je to, že zatím stále drží a nic se neulomilo nebo neodpadlo.

Pokud chcete neobvyklý šperk, doporučila bych ho. Za tu cenu se dá sehnat ale levněji.





Tento článek není nijak sponzorován ani výrobek není darován k recenzi.

5 komentářů:

  1. Koně mám na dosah, takže bych si tohle relativně byla schopna vyrobit sama a levněji. Jinak, super nápad, tohle by mě nenapadlo, přitom je to tak jednoduchá a levná věc. Přítel má náramek z velbloudí kůže a ač jemu to nevoní, já mám ten pach ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Je opravdu nádherný. Ale máš pravdu, ta cena je moc vysoká na to, že je možné si ho i sama vyrobit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Právě ... chápu tu práci, ale stejně je to i tak drahé.

      Vymazat
  3. To je pravda , je drahý ale krásný

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!