15. března 2017

Čemu se diví kluci na dívkách?

Vítejte u nového článku!

Zajímalo vás někdy, čemu se kluci diví nám? Na holčičím pohlaví? K tomuto článku jsem poprosila o přítelovu pomoc. Přeci jen, nejsem kluk, tak bych to moc objektivně nesepsala. Jdeme tedy rovnou na článek!


Vytrhávání obočí - Proč si holky vytrhávají obočí a kreslí bůhvíčím nové? Ano, chápu nespokojenost některých děvčat s jejich vzhledem, ale existují asi jen 2, nebo 3 tvary těch umělých obočí, které vypadají dobře. Ve většině případů je lepší si nechat přirozená obočí a maximálně je trochu poupravit na nějakých místech.

Nesmyslné oblékání - Proč nosí prostorově výrazná děvčata prostorově nevýrazné oblečení. Existuje neuvěřitelná hromada oblečení, které jejich plnější tvary skryje, nebo z nich udělá přednost. Ale když vidíte slečnu, která má postavu jako sumo zápasnice a je oblečená jako by šla na hodinu jógy, tak vám hned dojde, kde se vzal nápad na panáčka Michelin.

Přehnané líčení - Samozřejmě chápu, že některá děvčata mají akné a jeho zakrytí jim pozvedne sebevědomí a přinese i větší uznání okolí, ale o tom momentálně nemluvím. Mám na mysli přílišné líčení ve stylu toho, že když daná slečna odlepí svůj obličej ráno z polštáře, tak jí celý tak nějak zůstane na tom daném polštáři a pod ním na její hlavě zůstane nějaký úplně jiný... Jistě - trocha šminek nikdy neublíží, ale čeho je moc, toho je příliš. Znám mnoho a mnoho chlapů, kteří preferují děvčata bez šminek, nebo s takovým tím "přirozeným make - upem", který já osobně preferuji.

Přetvařování - Každé pohlaví má nějaké svoje vlastnosti, které většina daného pokolení sdílí. Ale pokud se mne někdo zeptá, čemu já se divím, tak odpovím, že tomu, jak dokáží některá děvčata předstírat přátelství a náklonnost, zatímco se tajně mezi sebou nenávidí... Nic mi nezamotá hlavu tak moc, jako když vidím na facebooku fotku slečny A, pod ní like a koment: "Sluší :**** " od slečny B a když se pak zeptám slečny B na její názor na slečnu A, tak řekne: "Jo tahle pí*a?" Pak už se zmůžu jen na: Whaaaaaat?

Módní trendy - Když tedy přehlédnu to, že většina holek nosí dneska pomalu to samé (kabátek kávové barvy, kabelku, něco přes krk...), tak třeba nechápu, proč některá děvčata volí takové neobvyklé kousky, jako jsou gumáky, nebo třeba obyčejné jehly...Na jehlách nechápu, proč je děvčata nosí, když vám každá řekne, že nejsou pohodlné a že ji z nich bolí nohy. Zatímco na gumovkách nechápu, jak si někdo může něco tak neestetického vzít na nohu. Nehledě na to, že mě osobně by z toho smrděly nohy přes půl města. Co se týče toho jednotného stylu, který jsem zmínil výše, tak na svoji obranu musím říct, že je vkusný (většinou) a jako takový se mi moc líbí, ale jednoho to začne nudit, když to vidí všude.

Děkuji mému příteli za jeho názory, díky kterým je tento článek na světě.

15 komentářů:

  1. S obočím je to v dnešní době šílené. Jedna ho nosí namalované jako housenka, druhá jako ještě větší housenku. Nechápu tento trend a asi nikdy nepochopím. Bod dva je také k diskuzi. Některé slečny se opravdu nevidí nebo nemají doma zrcadlo. Také potkávám podobně oblečené dámy a opravdu to dobře nevypadá. Myslím, že legíny a tričko do pasu by se mělo zakázat každé, ne jen těm korpulentnějším. Makeup je kapitola sama o sobě, to nemá cenu komentovat. Přetvařování atd. vždy bylo více mezi slečnami než mezi pány, tak tomu bylo vždy a vždy bude. S posledním bodem moc nesouhlasím. S těmi trendy ano, ale s botami nikoliv. Takové pěkně elegantní kotníčkové holínky vypadají velmi dobře. Podpatky se nenosí kvůli nepohodlnosti, ale proto, že ženy chtějí vypadat pěkně a chtějí se líbit. Sama podpatky nosím, ne tedy přímo jehly, ale nevzdám se jich, i přesto, že z nich někdy bolí nohy. Je to hodně o zvyku a ty širší, ač vysoké, jsou pohodlné. Pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to také záleží na každém, jak je mu co pohodlné. Já bych na podpatkách nevydržela víc jak 5 hodin v kuse. :D

      Vymazat
  2. Obočí, velké zlo.
    Já si ho trhat musím, jinak by mi rostlo po celém čele. :D Mám ho ale řídké, takže mi vychází strašně tenké, což mi trochu vadí.
    Nesnáším malování/barvení obočí. Trošku je možná ok, ale když jde místo holy vidět jen to obočí? Jednou jsme měly s holkama přespávací akci, musela jsem se hodně držet, abych po nich nekričela, že odlíčené jsou mbohem hezčí. :D
    Přetvářka... jo, i na tu je jedna holka, co znam, expert. Ostatní pomlouvá, nemluví o nich hezky a pak vidím, jak jim na fb/insta píše pochvalné či dokonce vlezdoprdelkové komentáře...
    Co si jsou lidi někdy schopni obléct, taky v životě nepochopím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, za toto chování bych někdy někoho pořádně ... víš co. :)

      Vymazat
  3. Jsou to pravdy, ktere se opakuji porad a porad dokola, ale holky jedou po svem :) Malovani oboci je hezke na fotkach, kvuli cemu to i vzniklo, ale realita a medialni okenko uz splyva v jedno :) ja spis ocenuji, kdyz se holka umi krasne nalicit a stale vypada prirozene :) Obleceni jede jak pres kopirak, vetaia holek podlehne trendu, ale uz ho neumi rozvijet do osobniho stylu :) Ale holinky, at uz Huntery nebo ty kotnickove se mi libi a kdyz to holka umi nosit, tak super. To same s podpatky. Nekterym to proste sedne a stejne si vetsinou myslim, ze chlapi to maj radi :) ale je blbost je nosit tehdy, kdyz holce nici nohu a neciti se v nich pohodlne. Mne osobne obcas vic vadi placata bota :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také oceňuji, když se holky umí nalíčit decentně a přirozeně. :)
      Já osoběn nosím to, co je mi pohodlné. :)

      Vymazat
  4. Inu, ona je ta přetvářka nejen dívčí záležitostí. :)

    OdpovědětVymazat
  5. skvělý článek, ale například můj přítel má naopak rád, když si nalíčím výrazně oči a líbí se mu to - naopak nemám rád tunu makeupu na tváři. A co se týče obočí, já si ho také domalovávám a to jen z důvodu, že ho mám přirozeně uplně neviditelné přičemž mám tmavé vlasy a vypadá to divně :D

    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono také je malování a malování ... když ta žena má hranice a dokáže se namalovat tak, aby to nevypadalo jako druhý obličej, proč ne. :)

      Vymazat
  6. Obočí, obočí, obočí - jeden velký problém všech holek! :D :D

    Divím se, že tam není nic o kecech typu "jsem vysoká jako žirafa", "jsem malá" a nejvíc se divím, že tam nejsou prsa :D Ano, každá ženská si stěžuje, že má malá/velká, nesouměrná a já nevím jaká prsa :D

    Tohle vždycky moji kamarádi mužského pohlaví nechápou - já si stěžuji, že mi nejsou krásná trička přes prsa a kamarádka, že je má hrozně malá :D

    Inka Lifestyle Blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to si já třeba osobně nestěžuji, pouze občas nadávám, když mi moc lítají (třeba při jízdě na koni) a trochu to bolí. :D Ale máš pravdu, znám spoustu takových holek, kterým toto vadí. :D :)

      Vymazat
  7. Zdravím Vás všechny,
    podle mě hodně velkou roli hraje krásná pokožka, kterou si už několikátý měsíc dovoluji dělat tady. Člověk by až nevěřil, jaké dokážou dělat divy, což mě jako zákazníka samozřejmě moc těší. Nemohu si to vynachválit. Skvělá zkušenost. Mohu jen a jen doporučit dále... :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!