11. prosince 2015

Suchý šampon Batiste

Vítejte u nového článku!

Určitě většina kosmetických či beauty blogů zná suché šampony. Já se k nim dostala přes mé oblíbené blogery, kteří právě na tento produkt dělali recenzi. A jelikož byl tento šampon jako dárek k časopisu Svět ženy, rozhodla jsem se mu dát šanci a zkusit ho. Jak mi tedy vyhovuje?


 Suchý šampon s květinovou a koketní vůní


Návod k použití: Před použitím důkladně protřepejte. Aplikujte ze vzdálenosti 30 cm rovnoměrným rozprašováním na vlasy. Prsty pak vmasírujte do vlasů a nechte chvíli působit. Poté učešte a upravte  do požadovaného tvaru.

Složení: butane, isobutane, propane, oryza sativa (rice) starch, alcohol denat., parfum, coumarin, eugenol, limonene, linalool, butylphenyl methylpropional, distearyldimonium chloride, cetrimonium chloride. 

Byla jsem na něj opravdu zvědavá. Většina si jen vychvalovala, ale já k němu byla opravdu hodně nedůvěřivá. Nemohla jsem prostě věřit tomu, že s vlasy může něco udělat. V časopisu jsem měla květinovou " sexy " vůni. Balení je velké 50 ml.

Odvážila jsem se tedy do toho jít a večer jsem si ho vzala do ruky a začala postupovat podle návodu. První, co mě překvapilo a zároveň jsem se lekla, byla opravdu silná vůně, které během jednoho stříknutí zaplnila celou koupelnu květinovou vůní. Voní pěkně, ale čeho je moc, toho je moc. 

Překvapilo mě, že šedý povlak na vlasech mi šel rozčesat, právě na to si lidi stěžovali, že se na vlasech drží jako klíště. Možná jsem tam toho ale neměla tolik. Každopádně, hlavní je, že šel rozčesat. Vůně na vlasech drží celkem krátkou dobu, mě vydržela tak hodinu. A výsledný efekt? Vlasy získaly lesk, objem a vypadaly jako umyté. I když slibuje i odstranění mastnoty, nic světoborného nečekejte, pořád tam bude. Když jsem se ptala ostatních, říkali, že vlasy vypadají jako čerstvě umyté. Ale podle mě není nad normální umytí.

Za 200 ml balení dáte kolem 119,- (cena v Dm drogerii). Není to špatná cena a na cesty, kde si někde nemůžete umýt hlavu, to podle mě není špatné (na chatu na Slovensko se mi asi hodit bude). Ale není nad pořádné umytí hlavy. :)





Znáte suchý šampon od Batiste? Jaký je váš názor na něj? Pokud ho nemáte či neznáte, láká vás vyzkoušet suché šampony?

4 komentáře:

  1. Já mám od Batiste ten na tmavé vlasy a mám ho moc ráda. Je skvělý. A občas si ho stříknu i když si chci vlasy natáčet. Lépe mi pak lokny drží.. :-)

    The World Of Makeup

    OdpovědětVymazat
  2. mám práve tento, ale vždy ako ho rožčešem tak vlasy opäť vyzerajú mastne :) preto by som rada chcela hnedý ktorý po nanesení už nebudem nijak prečesávať :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!