16. ledna 2016

Móda, krása a životní styl

Vítej u další knižní recenze!

Dnešní recenze bude malinko odlišná než všechny ostatní, co se tu kdy objevili. Dneska si povíme něco málo o knize, kterou vydaly dvě sestry blogerky/youtuberky, Lucka a Nicole z  A cup of style. Pojďme se tedy na knihu společně podívat.


Jsou dvě. Jsou krásné, úspěšné, populární a hlavně – mají styl. Chceš být také taková? Kniha oceňovaných blogerek plná barevných fotografií ti pomůže s módou, se zdravým životním stylem, cestováním a motivací. Poznej svůj vkus a najdi si vlastní cestu! Inspirace a rady z nejoblíbenějšího českého módního blogu.

CENA: kolem 200 ,-
POČET STRAN: 120

Sestry z A cup of style mám ráda a ráda je sleduji. A když jsem slyšela, že jim bude vycházet kniha, byla jsem na rozpacích. Často se mi knihy od youtuberů nelíbí, protože obsahují to, co už vím a v dnešní době knihu má už hodně youtuberů a najednou jsou z nich sposovatelé. Proto jsem si ji napřed okoukla a přála si ji poté k Vánocům.

Líbí se mi, že každá fotografie je od holek. Kniha je plná inspirace, od outfitů po zdravý životní styl. Outfity jsou skoro plné z poloviny knihy. Často jsem narazila na věci, které jsem u nich na blogu četla.

V knize najdeme outfity, péči o vlasy, kosmetiku, zdravý životní styl a motivace. Každá dávka si najde to své. Mě se nejvíce líbily kapitoly Zdravý životní styl, recepty a motivace. 

Co mě zarazilo, tak to byla informace, že holky nepsaly knihu úplně sami. Nevěděla jsem, co si o tom myslet, ale vy výsledku to je vlastně jedno. Kniha se podle mě povedla, ráda z ní čerpám inspiraci a něco mi do života i dává.

PÁR UKÁZEK Z KNIHY

Mnoho outfitů jako inspirace

Inspirace na účesy a starosti o vlasy

Spousta rad ke zdravému životnímu stylu

Kniha obsahuje i spoustu rad do života

V knize najdete i recepty na zdravé jídlo 

Znáte sestry z kanálu a blogu A cup of style? Jaký je váš názor na jejich knížku?

18 komentářů:

  1. Ja knihu celou necetla, ale jen co ji znama docte tak se na ni vrhnu. Pri jedne navsteve jsem do ni nahledla a hned si mne ziskala. Obsahuje vse co mne zajima. Holky sup sem s pokracovanim

    OdpovědětVymazat
  2. Viděla jsem video od blueberrypink a díky její recenzi vím, že je kniha dost zbytečná. Kdo má holky rád si ji určitě koupí, ale já je ani nesleduji :-) takže knihu nepotřebuji, tvoje recenze je moc pěkná. Doufám, že budeš recenzovat knihy častěji.
    goodmoda.blog.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Knížku bych si nekoupila, ale kdybych dostala šanci si jí vypůjčit alespoň bych jí prolistovala, abych měla takový ten všeobecný přehled, protože knížky o youtuberech se poslední dobou opravdu rozjely... :)
    Máš moc hezký blog! dávám odběr + budu moc moc ráda, když se podíváš na můj a když se ti bude líbit zanecháš komentář nebo i odběr ♥ předem moc děkuju :)
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama jsem si ji vlastně taky nekoupila, nějak se mi nechtělo utrácet, proto jsem si ji přála k Vánocům. :D Takže utrácel jen brácha. :D :)

      Děkuji za pochvalu, moc mě potěšila! Určitě se na tvůj blog také podívám. :)

      Vymazat
  4. Krásný blog a skvělé články. Také tě musím moc pochválit za tvůj úspěch, za pár měsíců tolik čtenářů :-) To je prostě obdivuhodné :-) Jen tak dál :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji! :) Snažím se, aby byl můj blog zajímavý a pro čtenáře něčím přínosný. :)

      Vymazat
  5. Na knihu jsem koukala a sama bych si ji nekoupila. Možná tak prolistovala. Ale je super, že holky vydaly knihu. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když někomu vydají knihu, je to pro něj obrovský úspěch. :)

      Vymazat
  6. O holkách už jsem něco slyšela, ale nesleduji je. Každopádně kniha vypadá docela dobře, ale nepořídila bych si ji, není to můj "styl". ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Knihu si všichni chválí, ale já si ji teda ještě nepořídila, možná si ji někdy třeba pořídím. Ale spíš než na čtení mi přijde, že je dobrá na listovaní a prohlížení si obrázků, to by mě rozhodně bavilo :). A že ji nepsaly samy, to slyším teda poprvé, to teda koukám :O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, zda je to pravda, jen jsem to slyšela. :) Ale u mě to názor nějak neovlivnilo. :)

      Vymazat
  8. Já jsem na ni před víkendem narazila na pipkin.cz, když jsem si objednávala knížky. Popravdě holky mám ráda, ale trochu mě odradilo, že v knize je spousta věcí, které mají i na stránkách. Na druhou stranu se mi stejně jako Tobě líbí ony autorské fotografie a celková myšlenka. Ale domů bych si ji asi nepořídila. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si všimla, že spoustu věcí na blogu už je. Ale zase někomu to nevadí a je rád, že má vše pohromadě. :)

      Vymazat
  9. Od dob co jsme s maminkou chodili k dětskému lékaři mně vždy maminka doma říkala ať si kupuji v dospělosti nějaké vitamíny a přírodní látky na podporu imunity. Vzpoměla jsem si an to nedávno když jsem viděla že kamarádka si pořídila kotvičník a také mi o něm vyprávěla. Asi už je čas.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!