20. ledna 2016

Yves Rocher

Vítejte u nejnovějšího kosmetického článku!

Dneska bych vám chtěla přiblížit čtyři výrobky od mé oblíbené přírodní kosmetické značky a to známou jako Yves Rocher. Tuto značku znám již dlouho, ale pomalu odpouštím od náhlých koupí z drogerií a začínám sázet na spíše kvalitu než na cenu, kterou mi tuto firma zatím nabízí.

www.tosevyplati.cz

FIRMA YVES ROCHER
Rostlinný svět byl vždy v centru naší pozornosti. Proto bylo hned od začátku cílem značky Yves Rocher jednat v souladu s přírodou, tak jak je to přirozené pro rostliny a pro stromy. Tato vize, která se zrodila v malém bretaňském městečku La Gacilly ve Francii, je poctou ženské kráse a je obsahem Rostlinné kosmetiky® Yves Rocher.

BALZÁM NA RTY S PŘÍCHUŤÍ JAHODY

První věc, kterou jsem od Yves Rocher vyzkoušela. Existenci o něm jsem zjistila na blog u Terči Englický, akorát mě malina nevoněla, ale jahoda mi voněla nádherně, proto jsem šáhla po ní. A nelituji toho. Sice nemají hydrataci na dlouhou dobu, zato mi ale i v mrazu dobře tento balzám chránil rty. Někomu může vadit to, že malinko pigmentuje. Mě to nevadí, rtům to dodá nádech do červena. Tento balzám stojí kolem 50 Kč.

 
 CHLADICÍ GEL NA NOHY

Jelikož často bývám unavená a nohy mě hodně někdy bolí, zaujal mě v obchodě tento chladivý gel na nohy. Připomíná mi koňskou mast. Akorát nehřeje, ale příjemně studí a mým nohám opravdu pomáhá. Navíc je s mou nejoblíbenější vůňí, levandulí. V mou slevou 40 % stál 80 Kč, plná cena byla myslím kolem 140 Kč.


 SPRCHOVÝ GEL S ARGANOVÝM OLEJEM

Sprchové gely využívám hodně a tento jsem dostala od tety. Řeknu vám, neskutečně mi smrdí. Nevadí mi tolik, až když  se vstřebá a vůně je slabší. Jsem ochotná mu prominout jeho účinek na mé tělo, nádherně se vstřebává a kůže je po něm opravdu hebká. Stojí asi 79 Kč.


 ŘASENKA SEXY PULP

Tuto řasenku jsem dostala zdarma k druhému nákupu díky zákaznické kartičce.A žádná jiná mi snad takto nikdy nevyhovovala. Mým očím jen tak něco nevoní a na tuto řasenku si nestěžovali, nepálili ani neslzeli. Bohužel mi připadá, že moc velký objem nevytvoří. Pro citlivé oči je ale úžasná! Je ve třech provedeních - černá, hnědá a modrá. Stojí asi 385 Kč, dá se ale sehnat levněji se slevami.


Znáte značku Yves Rocher? Máte od ní nějaké výrobky? Váš názor?

13 komentářů:

  1. Ano mám tu řasenku! Je skvělá a značka Yves Rocher ještě lepší! Tu řasenku mám nejradši, krásně prodlužuje řasy a má zajímavý kartáček. Drahé řasenky = Skvělé řasenky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na ní mám hlavně ráda to, že se dobře odličuje a zárveň krásně drží a nepálí mě z ní oči. :)

      Vymazat
  2. No tak to jsou super tipy, hlavně ta řasenka!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na této řasence se mi líbí, že se nevyhne jediné řase, nádherně si najde každou. :)

      Vymazat
  3. Tiež som plánovala recenziu na YR produkty. Už od Vianoce. Zajtra ju konečne zverejním ♡ Pekné produkty (:

    ♡ Roses ♡

    OdpovědětVymazat
  4. Terko, ty proti mě něco máš nebo co? Snad za celou dobu existence tohoto blogu jsem od tebe neviděla jediný komentář, kde by jsi něco pochválila, s každým vždy něco zkritizuješ. Kdyby to bylo občas, nic bych neřekla, ale když už někdy komentář napíšeš, vždy něco kritizuješ. Nikdo není dokonalý. A tohle mi už nepřipadá, že je jakési blogové pomáhání za lepším blogem ...

    Taky máš v článcích spoustu chyb, třeba do tohoto článku jsi také nedala k obrázcím zdroj (http://www.zapisnik-spisovatelky.cz/2015/12/svet-plny-vuni-aneb-i-love-candles.html) a říkám něco?

    Jestli se mnou máš nějaký problém, klidně mi to napiš.

    OdpovědětVymazat
  5. Značka Yves Rocher jsem už zaregistrovala a rozhodně mám v plánu zde nakoupit, hrozně mě zde zaujala vůně se zeleným čajem. Časem bych ráda postupně přešla na převážně přírodní kosmetiku (zatím využívám na vlasy a tělo značku Bione a nemůžu si jí vynachválit), ale bohužel mi to momentálně nedovolují finanční možnosti a tak používám dál co mám doma (z toho je pár věcí z DM značky Alverde, která je také přírodní - například jejich make-up je skvělý). Rozhodně jsi mě k tomu přesvědčila ještě víc, článek mě hrozně nalákal :3 Nejvíc mě zaujal ten chladivý gel na nohy, taky mě z práce bolívaj.


    Creativellie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky začínán přecházet na vše přírodní. :) Chci hlavně kvalitu místo toho, abych si nakupovala miliony nekvalitních věcí za pár korun. :)

      Vymazat
  6. Ten sprchová gél vyzerá fakt super ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pěkně vypadá, ale než si zvykneš na vůňi, tak pěkně smrdí. :D

      Vymazat
  7. Týnuš, nic si z toho nedělej... Ostatní tvůj blog máme rádi. Je jedno že někde nemáš zdroj. Já taky nedávám zdroj do článku, prostě mi to tam vadí! Terka sice kritizuje ale mohlo by to být horší (nadávky a pomluvy).

    terilol.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Poslední dobou opakovaně na tuto značku narážím. Asi si od nich někdy něco zkusím koupit. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář!