14. září 2016

I oči potřebují péči

Vítejte u další recenze!

Nikdy jsem žádný oční krém nepoužívala. Ovšem mé oči často trpí nedostatkem spánku, začnou se tvořit kruhy pod očima a jelikož nosím brýle, zatěžuji je víc než normální člověk. Proto jsem se rozhodla dát očím trochu té péče.

 Obnovující oční krém

Obsah: 15 ml
Cena: 236 ,-


Oživuje a obnovuje jemnou pokožku očního okolí díky antioxidačním účinkům kombinace zeleného čaje, heřmánku a pohankového extraktu. Anti-aging efekt. Zamilujete si ho nejen pro jeho roztomilé balení a jemnou vůni, ale také proto, že funguje na jemné vrásky a tmavé kruhy pod očima. 85 % složek je organického původu.

Začneme tedy vzhledem. Tento oční krém vám skvěle pasuje do ruky. Tudíž je celkem malý. Podle barvy a stylu ihned poznáte řadu Skin Blossom, která vyrábí spoustu dalších produktů (recenze na šampon a kondicioner od této značky najdete ZDE). 

A jak funguje? Krém na oči nanášíte pomocí pumpičky. Požadované množství si dáte na prst a nanesete k očím. Ale pozor, krému stačí opravdu malé množství! Bylo by zbytečné si ho tam dát víc, protože by jste ho pak měli všude.

A účinek? Nemohu si ho vynachválit. Krém se nevstřebává ani pomalu, ale ani až moc rychle, tak nějak akorát. Stačí nepatrná kapička a vystačí to na obě oči úplně v pohodě. Cítíte, že na očích něco máte, ale není to nepříjemné, spíše naopak. Jemná vůně vše hezky doplní.

Krém doporučuji i těm, co mají citlivější oči. Mamka je má citlivé poměrně dost a používala ho i ona. Po měsíci a půl používání je skoro plný, tudíž dle mého opravdu dlouho vydrží, i když se tváří, že ne. Pokud hledáte nějaký krém na oči, zkuste tento od Skin Blossom.






Používáte nějaký oční krém? Pokud ano, jak vám vyhovuje? Cítíte výsledky?

2 komentáře:

  1. Tak to vyzerá naozaj zaujímavo. Osobne som tento očný gél ešte neskúšala, no mam jeden ktorý zvyknem používať najmä keď mám kruhy pod očami :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě hlavně zaujalo na očních krémech, že stačí nepatrné množství na obě oči a tudíž není spotřeba veliká. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář!